Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σημαντικές νίκες για Νέους και Παίδες

Σημαντικές νίκες για Νέους και Παίδες

a116


Συνεχίστηκαν αυτή την εβδομάδα τα πρωταθλήματα των ακαδημιών της ΚΟΠ στις μικρότερες ηλικίες, με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν καλά αποτελέσματα. Αήττητες πέρασαν αυτή την αγωνιστική οι πράσινες ομάδες, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ 2, που επιβλήθηκε με 4-1 του Εθνικού Λατσιών και παρέμεινε στην κορυφή του Α’ ομίλου Λευκωσίας του Προαιρετικού Πρωταθλήματος U13, συγκατοικώντας με το Αποέλ, το οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Οι πράσινοι μετρούν ένα σερί πέντε νικών στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και έτσι θέλουν να συνεχίσουν, για να κρατηθούν άλλωστε και στην 1η θέση.
Νίκη πέτυχε και η εμπειρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζεται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13, αλλά στον Α’ όμιλο Λευκωσίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη ΜΕΑΠ και παρέμεινε στη 2η θέση.

Ισόπαλη στο 1-1 έμεινε στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του ομίλου Λευκωσίας ομάδα παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 15 ετών απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι ήταν πολύ κοντά στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αφού προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Γιάννη Ανδρέου στο 2ο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι απομακρύνθηκε στους 11 βαθμούς από την κορυφή, ενώ μόλις ένα βαθμό πίσω της να καραδοκούν βρίσκονται Ολυμπιακός και Ανόρθωση. Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Μεγάλη νίκη επί του Ερμή για τη 12ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων  U17 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ με 7-1. Οι πράσινοι παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο έχοντας ωραίας συναλλαγές της μπάλας έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη, που τους ανεβάζει στην 4η θέση. Ο Χάρης Καλλικάς είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αυτά που τους ζήτησε και να παίρνουν μια σημαντική νίκη, ενόψει του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με το Αποέλ. Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Μεγάλης σπουδαιότητας διπλό πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Ανόρθωσης στο εκτός έδρας ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U21. Με σκορ 2-1 οι πράσινοι έφυγαν από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς και πλέον είναι μόλις 1 βαθμοί πίσω από την πολυπόθητη κορυφή. Στις σημαντικές αναμετρήσεις οι νέοι έδωσα παρών παίρνοντας τη νίκη αλλά είναι σημαντικό να παίζουν με όλες τις ομάδες όσο δυνατό καλύτερα, γιατί οι περισσότεροι βαθμοί χάθηκαν από παιχνίδια που δεν το περίμεναν.