Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μοιρασιά στο αιώνιο ντέρμπι

Μοιρασιά στο αιώνιο ντέρμπι

Aca-U13-b-halkanoras (38)


Από ένα βαθμό πήραν ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποελ στο μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Λευκωσίας στο Πρωτάθλημα U13.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος στο αιώνιο ντέρμπι των μικρών, όμως στην επανάληψη οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη εάν μετέτρεπαν σε γκολ τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που έφτιαξαν.

Όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος, με τον Άγγελο Ζευκή να ανοίγει το σκορ για το “τριφύλλι” στο 17ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάρισε από το Αποέλ, ενώ στο 28ο λεπτό πήρε προβάδισμα με 2-1 ο αιώνιος. Ο Άγγελος Ζευκή με το δεύτερο του προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση πέτυχε το 2-2 στο 34ο λεπτό.

Το τελικό 2-2 αφήνει μια πικρία στο πράσινο στρατόπεδο, όμως βλέπει ήδη τη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ, με στόχο να πάρει περισσότερους βαθμούς.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (70′ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ (36′ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ.

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

 

Ομόνοια-αποελ 2-2…..Ισόπαλο έληξε το σημερινό παιχνίδι της ομάδας εναντίον της ομάδας του αποελ…Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια και καλή συνέχεια…!!!!

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Sunday, 4 October 2015