Home TOP NEWS Μπήκαν με το δεξί

Μπήκαν με το δεξί

 


Με το δεξί μπήκαν οι τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων. Αμφότερες, κόντρα στον Ολυμπιακό κέρδισαν σχετικά άνετα, κάνοντας το ξεκίνημα που επιθυμούσαν.

Εκτός έδρας νίκες για τις ομάδες U13 και U14, με την πρώτη να ρίχνει “4άρα” και τη δεύτερη να επιτυγχάνει μισή ντουζίνα γκολ. Δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η ομάδα κάτω των 15 ετών, οι πράσινοι κάτω των 16 ετών έριξαν “6άρα”.

Κατά πολύ ανώτερη στην επανάληψη, θα μπορούσε για περισσότερα γκολ!
Στην αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα U13, η ΟΜΟΝΟΙΑ (που απαρτίζεται από παιδιά των κλιμακίων Λεμεσού και Λάρνακας) προηγήθηκε στο σκορ μόλις το 9ο λεπτό με σκόρερ τον Ryszard Solomon Jakubiak. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 22ο λεπτό και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Χαράλαμπος Μιχαήλ έδωσα πάλι προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 60′ και 65′ του αγώνα σκόραραν οι Αντώνης Στυλιανού και Ανδρέας Δημητρίου αντίστοιχα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για το “τριφύλλι”.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ (32′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ), ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ (50′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (58′ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΙΤΤΟΥ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (42′ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (42′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (58′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Μπήκε μουδιασμένη, ανέβηκε και κυριάρχησε στη συνέχεια!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 μπήκε μουδιασμένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως σιγά σιγά ανέβασε απόδοση και κυριάρχησε του αντιπάλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άγγελος Ζευκή που πέτυχε πέντε γκολ, αλλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την πολύ καλή εμφάνιση τους. Το σκορ άνοιξε ο Ζευκή στο 12ο λεπτό εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα της αντίπαλης άμυνας, με τον Ολυμπιακός να φέρνει το ματς στα ίσα με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα. Προβάδισμα και πάλι για την ομάδα μας τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε πάλι ο Άγγελος Ζευκή, ενώ στο 35΄ο Γιώργος Ποντικού έκανε το 1-3. Στην επανάληψη ο Ανδρέας Δαρίος είδε την ομάδα του να βάζει ακόμη τρία γκολ, με τον Άγγελο Ζευκή να πετυχαίνει χατ τρικ στο 40′, ενώ με ακόμη δύο γκολ στο 55ο και 57ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-6 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ (50′ IVELIN IVAYLOV), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (50′ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ (45′ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (36′ ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ), ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (45′ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ).

Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, πήρε πανάξια νίκη!
Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος U15 η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας στην έδρας της με 4-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Με δύο γκολ του Μάριου Αντωνίου, σε 12ο και 34ο λεπτό, η ομάδας μας πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ανδρέας Χαραλάμπους στο 45ο λεπτό ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 3-0, ενώ ο Αδάμος Νικολάου στο τελευταίο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση ο Χάρης Καλλικάς, όπως επίσης και γιατί είδε τους παίκτες του να εκμεταλλεύονται τις στημένες φάσεις κάνοντας τις γκολ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ, ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (60’ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (51′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (72′ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΣ).

Όταν σκόραρε όλα έγιναν ευκολότερα!
Άργησε, σχετικά, να ανοίξει το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος U16 κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως όταν το έκανε όλα έγιναν ευκολότερα. Στο 37ο λεπτό οι πράσινοι πανηγύρισαν το 1-0, που έγινε με αυτογκόλ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Άλεξ Μάρτιν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στην επανάληψη, ο Μιχάλης Θεοχάρους είδε την ομάδα του να πετυχαίνει τρία γκολ σε πολύ μικρό διάστημα. Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, ο Άλεξ Μάρτιν έκανε το 3-0 και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ιάσονας Ορφανίδης πέτυχε και πέμπτο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης στο 75ο λεπτό.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΚΛΗΣ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS (47′ ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ), ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ (63′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (63′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (55′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (47′ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (55′ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 1η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων:
U13 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4
U14 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-6
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 4-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 6-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες  πατήστε ΕΔΩ.