Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κλήθηκαν στις Εθνικές Παίδων και Νέων

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κλήθηκαν στις Εθνικές Παίδων και Νέων

 


Υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων έχουν την επόμενη εβδομάδα δέκα ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέσσερις κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της U15, ενώ από τρεις “πράσινους” κάλεσαν οι τεχνικοί των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων U17 και U19 της Κύπρου. Πιο κάτω αναλυτικά ποιοι κλήθηκαν και το πρόγραμμα τους:

Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Παίδων U15 ενόψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Δανίας στην Κύπρο. Οι προπονήσεις θα γίνουν την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών. Από το “τριφύλλι” παρών θα δώσουν οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Ιάσονας Ορφανίδης, Μαρίνος Τζιωνής και Παναγιώτης Γεωργίου.

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί, θα γίνει τελική επιλογή 20 ποδοσφαιριστών την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου με νέα εγκύκλιο, για να λάβουν μέρος σε ακόμα δυο προπονήσεις (Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου και Τρίτη, 17 Ιανουαρίου) και στον διεθνή φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Δανίας. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν την Δευτέρα, 16.01.2017, Τρίτη, 17.01.2017 στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στα γήπεδα της Αγίας Νάπας και συγκεκριμένα στο γήπεδο αριθμός 6 στις 12 το μεσημέρι.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από την ερχόμενη Δευτέρα η Εθνική ομάδα των Παίδων U17. Οι πρώτες προπονήσεις για τη νέα χρονιά θα γίνουν στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια στις 9, 10, 11 και 12 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσουν προπονήσεις στο ίδιο γήπεδο και στις 16 και 17 Ιανουαρίου. Το 2017 είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την Εθνική Παίδων αφού θα αγωνιστεί στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον ερχόμενο Μάρτιο. Των επίσημων υποχρεώσεων, θα προηγηθούν αρκετές προπονήσεις και φιλικά. Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο με τη Δανία. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκαν οι Στέλιος Ιακώβου, Ιάκωβος Παναγή και Ανδρέας Κατσαντώνης.

Με προπονήσεις που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων U19. Οι προπονήσεις θα γίνουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 11:00 πμ. Σωτήρης Φιάκας, Χρίστος Χαραλάμπους και Παύλος Πιτταράς είναι οι τρεις “πράσινοι” που κλήθηκαν.