Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι Παίδες στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους

Τι έκαναν οι Παίδες στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους

 


Με νίκες ξεκίνησαν το 2017 τρεις από τις τέσσερις ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Τεσσάρες έριξαν οι “πράσινοι” κάτω των 15 και 16 ετών, ενώ στα εφτά σταμάτησαν τα τριφυλλάκια της ομάδας U14. Οι μικροί κάτω των 13 ετών ηττήθηκαν στην Πάφο, αν και είχαν προηγηθεί στο σκορ. ΟΜΟΝΟΙΑ U14 και ΟΜΟΝΟΙΑ U16 βρίσκονται αμφότερες στο -5 από την κορυφή των Πρωταθλημάτων τους και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

Άνοιξαν το σκορ, όμως έχασαν!
Την ήττα στην Πάφο δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Πάνου Νικολάου στο 20′, ο Ακρίτας Χλώρακας έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1.

Σταμάτησαν στα εφτά!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2017 η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που κέρδισε εκτός έδρας με 7-1 τον Ακρίτα Χλώρακας. Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ στο 6′, όμως μέχρι το 23′ είχε πάρει ήδη προβάδισμα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκής, ενώ από τέρμα σημείωσαν οι Φοίβος Σάββα, Αντρέας Ιωάννου, Γιώργος Ποντικού και Λοΐζος Λοΐζου.

Με “4άρα” μπήκε με το δεξί!
Με το δεξί στο νέο έτος η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κέρδισε 4-1 τον Ακρίτα Χλώρακας. Δύο γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Χαραλάμπους και από ένα οι Αντρέας Ζαχαρίου και Ρένος Πιτσιάκκος.

One man show!
Με τέσσερα γκολ του Ανδρόνικου Κακκουλή, δύο σε κάθε ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επιβλήθηκε με 4-0 του Ακρίτα Χλώρακας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U14 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-7
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 4-1
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 4-0