Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σαν τρένο η ομάδα Νέων, πέτυχε ακόμη μια νίκη

Σαν τρένο η ομάδα Νέων, πέτυχε ακόμη μια νίκη

 


Μόνο μια νίκη περιλαμβάνει ο απολογισμός των έξι ομάδων της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πάρει το “τρίποντο” είναι αυτή των Νέων, που σαν τρένο συνεχίζει την πορεία της με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 πέτυχε τη 12η νίκη της σε 16 αναμετρήσεις και παρέμεινε στην κορυφή, με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. Ισόπαλες οι ομάδες Παίδων κάτω των 13 και 18 ετών, ήττες για τους πράσινους U14 και U15.

Τρομερό φινάλε, χωρίς νικητή!
Απίστευτο παιχνίδι με τρομερό φινάλε και χωρίς νικητή ήταν αυτό ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ U13 με την Καρμιώτισσα. Οι “πράσινοι” έκαναν το 3-2 στις καθυστερήσεις, όμως λίγο πριν το φινάλε ήρθε το 3-3. Ο Αντρέας Ιωάννου σημείωσε δύο γκολ για την ομάδα μας, ενώ ο Κυριάκος Κέζος χρίστηκε επίσης σκόρερ.

Έχασε τον αγώνα και την ευκαιρία, όμως δεν τα παρατάει!
Την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του Πρωταθλήματος U14 έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που γνώρισε την ήττα με 3-2 από την πρωτοπόρο Καρμιώτισσα. Ο Άγγελος Ζευκή έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας με τέρμα στο 27′, όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση και στις αρχές τις επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, ενώ έκαναν και το 1-3. Λίγο πριν το φινάλε, ο Γιώργος Νίκου σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δεν τα παρατάνε οι “πράσινοι”, που θα συνεχίσουν να παλεύουν κάθε παιχνίδι!

Έχασε εύκολα…
Την ήττα με 4-0 από την Καρμιώτισσα δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η αντίπαλος διεκδικεί τον τίτλο, σε αντίθεση με την ομάδα μας που βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Δεν κατάφερε να έχει κέρδος!
Χωρίς βαθμολογικό κέρδος έφυγε από τη Λεμεσό η ομάδα κάτω των 16 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έχασε με 2-1 από την Καρμιιώτισσα. Οι “πράσινοι” έμειναν αρκετά μακριά από την κορυφή, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα.

Λευκή ισοπαλία!
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα U18.

Δεν την σταματάει κανείς!
Νέα νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 και οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Νέων, με τον Απόλλωνα και το Αποέλ να βρίσκονται στο -4 και -11 αντίστοιχα. Νέο θύμα των “πράσινων” ήταν ο Εθνικός Άχνας, τον οποίο κέρδισαν με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Ανδρέας Κατσαντώνης στο 28ο λεπτό. Στο 55′ η ομάδα της Άχνας ισοφάρισε, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Χρήστος Χαραλάμπους έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Μιχάλη Κλαρκ στην τελευταία φάση του ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 3-3
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Καρμιώτισσα 2-3
U15 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 4-0
U16 Καρμιώτισσα-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1
U18 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 3-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.