Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με 14 ομάδες η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τουρνουά της Αγίας Νάπας

Με 14 ομάδες η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τουρνουά της Αγίας Νάπας

 


Το τουρνουά ακαδημιών της Αγίας Νάπας διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά και στο φετινό θα λάβουν μέρος 334 ομάδες, χωρισμένες σε 10 ηλικιακές κατηγορίες, παιδιών γεννημένων από το 2001 έως και το 2010. Η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συμμετέχει με 14 ομάδες, από κλιμάκια που διατηρεί σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Η δράση του τουρνουά είναι προγραμματισμένη να αρχίσει το Σάββατο 8 Απριλίου και να ολοκληρωθεί στις 12 του ίδιου μήνα.

Χθες, Κυριακή 19 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της φάσης των Ομίλων. Πιο κάτω αναλυτικά οι κατηγορίες στις οποίες θα λάβουν μέρος οι “πράσινοι” και ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν:

-Κατηγορία 2003
Όμιλος A: ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), Ολυμπιακός Λευκωσίας (Β), Fun Fan, Olympico/Apollon.
Όμιλος B: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Ολυμπιακός Λευκωσίας (Α), Milenko Spoljaric Football School, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λάρνακας).
*Συμμετέχουν 16 ομάδες, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και την πρόκριση θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις.

-Κατηγορία 2004
Όμιλος B: ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), Fan Fun, ΑΕΛ, Σχολή Μάριου Χριστοδούλου.
Όμιλος F: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λεμεσού), Πάφος FC, Ακαδημίες ΜΟΥΣΙΤΣ.
*Συμμετέχουν 29 ομάδες, χωρισμένες σε εφτά ομίλους και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι 16. Όσες τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, όπως επίσης η 3η στον όμιλο των πέντε ομάδων και η καλύτερη 3η από τους υπόλοιπους ομίλους.

-Κατηγορία 2005
Όμιλος C: ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), Modern Star Lebanon FA (A), Galacticos White, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λάρνακας), Γεροσκήπου FC Coerver.
Όμιλος G: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Ανόρθωση (Κλ. Λευκωσίας), Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λεμεσού), ΑΣΙΛ Λύσης.
*Συμμετέχουν 46 ομάδες, χωρισμένες σε έντεκα ομίλους και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι 32. Όσες τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, όπως επίσης η 3η στη βαθμολογία των ομίλων με πέντε ομάδες και οι οκτώ καλύτερες τρίτες από τους υπόλοιπους ομίλους.

-Κατηγορία 2006
Όμιλος D: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), FC United, Barcelona FA, Αγία Νάπα Soccer School.
Όμιλος F: ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λευκωσίας), Lemasia, Football Academy (Β), Νέα Σαλαμινα (Κλ. Λάρνακας).
Όμιλος L: ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη), Ολυμπιακός Λευκωσίας, Μουντιαλίτο, Olympico/Apollon.
*Συμμετέχουν 48 ομάδες, χωρισμένες σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και την πρόκριση θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και οι οκτώ καλύτερες τρίτες.

-Κατηγορία 2007
Όμιλος C: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Fun Fan (A), Nikki Coerver (B), Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λάρνακας).
*Συμμετέχουν 56 ομάδες, χωρισμένες σε 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και την πρόκριση θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

-Κατηγορία 2008
Όμιλος Β: ΟΜΟΝΟΙΑ (Άσπρη), Jordan Knights, Champions Ύψωνα, Nikki Coerver (B), Μιλτιάδης Τάλας.
Όμιλος D: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Ακαδημία Μαυρουδή (Α), Ακαδημία Ευθυμιάδη, Αχυρώνας Λιοπετρίου.
Όμιλος J: ΟΜΟΝΟΙΑ (Κόκκινη), Nicosia FC Aspis, Nikki Coerver, Cosmopolis Sporting FA.
*Συμμετέχουν 50 ομάδες, χωρισμένες σε 12 ομίλους και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι 32. Όσες τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, όπως επίσης η 3η στη βαθμολογία των ομίλων με πέντε ομάδες και οι έξι καλύτερες τρίτες από τους υπόλοιπους ομίλους.

-Κατηγορία 2009
Όμιλος D: ΟΜΟΝΟΙΑ (Πράσινη), Athletico Λάρνακας, Σωματείο Μελαναρκίτης (B), ΑΣΙΛ Λύσης.
*Συμμετέχουν 45 ομάδες, χωρισμένες σε έντεκα ομίλους και στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι 32. Όσες τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, όπως επίσης η 3η στον όμιλο των πέντε ομάδων και οι εννιά καλύτερες τρίτες από τους υπόλοιπους ομίλους.