Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 80λεπτη παρουσία για Κατσαντώνη στη λευκή ισοπαλία της Εθνικής Παίδων

80λεπτη παρουσία για Κατσαντώνη στη λευκή ισοπαλία της Εθνικής Παίδων

 


Με τον Ανδρέα Κατσαντώνη να αγωνίζεται και στα 80 λεπτά του αγώνα, η Εθνική Παίδων εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στην Ισλανδία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε καλή παρουσία, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως αυτή δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Η ενημέρωση για από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Η Εθνική μας σε αγώνα που αφορούσε τη δεύτερη αγωνιστική για τον όγδοο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 αναδείχτηκε σήμερα ισόπαλη 0-0 με τα Νησιά Φαρόε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών. Οι νεαροί διεθνείς μας παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Κωνσταντίνου, Σωκράτους (Κωστή), Καραγιάννης (Ραουνάς), Α. Μιχαήλ, Σιέλης, Τουμάζου (45’ Κωστή), Μ. Ιωάννου, Γερολέμου, Γενεθλίου, Κατσαντώνης, Γ. Ανδρέου.

Στον άλλο αγώνα που έγινε στο Παφιακό Στάδιο η Ιρλανδία νίκησε με 1-0 τη Σλοβακία. Στο φινάλε της ερχόμενης Δευτέρας θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Ιρλανδία και Σλοβακία – Νησιά Φαρόε. Στη βαθμολογία προηγείται η Ιρλανδία με 6 βαθμούς, ακολουθεί η Σλοβακία με 3 βαθμούς και στον 1 βαθμό βρίσκονται Κύπρος και Νησιά Φαρόε.