Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κάλεσε τρεις “πράσινους” ο Λάρκου, ενόψει της αποστολής στη Γερμανία

Κάλεσε τρεις “πράσινους” ο Λάρκου, ενόψει της αποστολής στη Γερμανία

 


Με προπονήσεις στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει των υποχρεώσεων της στον elite round. Οι προπονήσεις θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και την Δευτέρα 20 Μαρτίου. Από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νεόφυτο Λάρκου στην προετοιμασία κλήθηκαν 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρόκειται για τους Σωτήρη Φιάκα, Νικόλα Πάτση και Μιχάλη Κλάρκ, με τον πρώτο να είχε αγωνιστεί στο φιλικό που έγινε προ ημερών στη Βουλγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 19 της Κύπρου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αποστολή στη Γερμανία. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου και η πρεμιέρα θα διεξαχθεί δύο μέρες αργότερα.

Το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο αντίπαλο τη Γερμανία είναι ορισμένο για την Πέμπτη 23 Μαρτίου, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα θα γίνει ο αγώνας κόντρα στη Σλοβακία. Θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα η αναμέτρηση απέναντι στη Σερβία, για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.