Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην αποστολή για τον elite round ο Κατσαντώνης

Στην αποστολή για τον elite round ο Κατσαντώνης

 


Στην Πάφο από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει των υποχρεώσεων της στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 της UEFA. Για τα προσεχές παιχνίδια κλήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές, μεταξύ τους ο Ανδρέας Κατσαντώνης που αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, με συγκέντρωση της προπονητικής ομάδας και των ποδοσφαιριστών η ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο στη Πάφο. Θα ακολουθήσουν προπονήσεις στα Κούκλια, που είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη 15 Μαρτίου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι, που είναι με αντίπαλο τη Σλοβακία και έχει οριστεί για τις 15:15 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών με ελεύθερη είσοδο.

Στον elite round συμμετέχουν 32 ομάδες που κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες. Οι δεκαπέντε ομάδες περνούν στην τελική φάση που θα γίνει στην Κροατία (περνά χωρίς συμμετοχή σε προκριματικές φάσεις) τον ερχόμενο Μάϊο. Το πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας κάτω των 17 ετών:

15 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:15
Κύπρος – Σλοβακία

17 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:15
Κύπρος – Νησιά Φαρόε

20 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:00
Κύπρος – Ιρλανδία