Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τα αποτελέσματα των Παίδων – Στην τελική στροφή τα Πρωταθλήματα

Τα αποτελέσματα των Παίδων – Στην τελική στροφή τα Πρωταθλήματα

 


Με απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη βδομάδα που πέρασε. Τα Πρωταθλήματα βρίσκονται στην τελική στροφή και οι ομάδες μας θέλουν να ανέβουν όσο το δυνατόν ψηλότερα βαθμολογικά, γι’ αυτό άλλωστε τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδια ανεξαιρέτως αντιπάλου. Μπορεί καμία να μην έχει ελπίδες για τον τίτλο, έχοντας μείνει όλες μακριά από την κορυφή, αλλά αγωνίζονται πάντα για τη νίκη.

“Εξάρα” στην Πάφο!
Με “διπλό” συνέχισε η ομάδα κάτω των 13 ετών, που σημείωσε “6άρα” στην Πάφο επί της τοπικής ομάδας. Σόου από τον Αντρέα Ιωάννου, που πέτυχε πέντε γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκε επίσης ο Ryszard Solomon Jakubiak. Οι “πράσινοι” με 62 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση, -20 από την κορυφή, με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε.

Πήρε βαθμό στο φινάλε!
Με σκόρερ τον Φοίβο Σάββα στο φινάλε, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ισοφάρισε σε 1-1 την Πάφος FC και πήρε βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Μετά από 30 αγωνιστικές η ομάδα μας είναι στην 3η θέση, ένα πιο κάτω από τη 2η και στο -13 από την κορυφή.

Δύο φορές ισοφάρισε, δεν τα κατάφερε και τρίτη!
Την εντός έδρας ήττα με 3-2 δέχθηκε η ομάδα κάτω των 15 ετών του “τριφυλλιού”. Κόντρα στην Πάφος FC οι “πράσινοι” ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά δεν τα κατάφεραν όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα για τρίτη φορά στην αναμέτρηση. Ο Αντρέας Χαραλάμπους ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας μας, που οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος βρίσκεται στην 16η θέση, σε σύνολο 20.

Άνετη “5άρα” εντός έδρας!
Με “5άρα” στην έδρα της επί της Πάφος FC συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Χατ-τρικ πέτυχε ο Μαρίνος Τζιωνής, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Μιχάλης-Θύρσος Αντωνίου και Ιάσονας Ορφανίδης. Στις 30 αγωνιστικές που διανύθηκαν έως τώρα, η ομάδα μας πέτυχε 19 νίκες και βρίσκεται στην 6η θέση με 61 βαθμούς, 17 λιγότερους από την ομάδα που προπορεύεται.

Στενή νίκη για τους Παίδες!
Νίκη με το στενό 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας πέτυχαν οι Παίδες κάτω των 18 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σκόρερ ο Ιωάννης Κουλουτέρης, πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα. Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει τους 44 βαθμούς και να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί πως μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής αγώνα, η ομάδα μας επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1. Σκόρερ για το “τριφύλλι” ήταν οι Στέλιος Ιακώβου και Γιώργος Κακουλλής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-6
U14 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 2-3
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 5-1
U18 Ολυμπιακός-Νέα Σαλαμίνα 1-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.