Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αήττητοι οι Παίδες, κρατήθηκαν με ανατροπή οι Νέοι

Αήττητοι οι Παίδες, κρατήθηκαν με ανατροπή οι Νέοι

 


Τρεις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός των Παίδων το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ενώ νίκη σημείωσε και η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε τροχιά τίτλου οι “πράσινοι” κάτω των 21 ετών, που με τέσσερα ματς να απομένουν απέχει ένα βαθμό από την κορυφή. Όσον για τις ομάδες U13 μέχρι U16, έχουν να δώσουν ακόμη από έξι παιχνίδια, με στόχο να φτάσουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Πιο κάτω αναλυτικά ο απολογισμός της βδομάδας που πέρασε:

Από την άσπρη βούλα!
Με γκολ από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του ματς πήρε τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ u13. Η ομάδα μας με σκόρερ τον Ryszard στο 66′ κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα.

Άνετη επικράτηση με “6άρα” παίζοντας εξαιρετικά!
Δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση… Η ομάδα κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε για ακόμη μια φορά τις εξαιρετικές ικανότητες της. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, οι “πράσινοι”… καθάρισαν το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα από το ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν με 5-0 και στην επανάληψη σημείωσαν ακόμη ένα τέρμα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή, δύο τέρματα σημείωσε ο Γιώργο Ποντικού, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Θεοφάνης Λουκά.

Από ένα γκολ σε κάθε μέρος!
Νίκη με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Ρένος Πιτσιάκκος στο 33′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αντρέας Χαραλάμπους με πέναλτι στο 70′.

Συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία!
Στο 2-2 έμεινε η ομάδα κάτω των 16 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην αντίστοιχη της Νέας Σαλαμίνας. Το “τριφύλλι” προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Σταύρου Χριστοφόρου στο 12′, όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ σε 58′ και 62′ έφτασαν στην ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 64ο λεπτό με τον Ανδρόνικο Κακουλλή, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας.

“Τρίποντο” με ανατροπή!
Μια δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που επικράτησε 2-1 της Νέας Σαλαμίνας. Οι “πράσινοι” βρέθηκαν στο 61′ πίσω στο σκορ, όμως με τον Απόλλωνα Βασιλείου να ισοφαρίζει στο 73′ και τον Νικόλα Πατσή να σκοράρει στο 86ο λεπτό του ματς, ήρθε η ανατροπή. Παρέμεινε στο -1 από την κορυφή η ομάδα μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
U14 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 2-0
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 2-2
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 2-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.