Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Διατήρησαν τις ελπίδες τους οι Νέοι, έριξαν μια ντουζίνα γκολ οι U14

Διατήρησαν τις ελπίδες τους οι Νέοι, έριξαν μια ντουζίνα γκολ οι U14

 


Με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ήττα ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων της “πράσινης” ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ξεχώρισε η επικράτηση της ομάδας U14, που έριξε μια ντουζίνα γκολ. Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Νέοι, που διατήρησαν τις ελπίδες τους για τον τίτλο, που όμως δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα για να τον κατακτήσουν. Αναλυτικά τι έκαναν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Εντός έδρας νίκη με 5άρα!
Δυσκολεύτηκε αρκετά η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κόντρα στην ΕΝΠ, αλλά πήρε τη νίκη με 5άρα! Οι “πράσινοι” έμειναν στο 10′ πίσω στο σκορ όμως ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισαν με τον Αντρέα Ιωάννου και με σκόρερ τον ίδιο παίκτη στο 28′ πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Με την έναρξη της επανάληψης οι αντίπαλοι ισοφάρισαν, όμως ένα πεντάλεπτο κράτησε η χαρά τους, αφού ο Ryszard Solomon Jakubiak έβαλε πάλι το “τριφύλλι” μπροστά στο σκορ. Ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Πάνο Νικολάου, που διαμόρφωσε το τελικό 5-2 για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έριξαν μια ντουζίνα γκολ!
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε σημειώσει τρία γκολ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 8-0 και στην επανάληψη ο δείκτης του σκορ έφτασε το 12-0. Οι “πράσινοι” έριξαν μια ντουζίνα γκολ, σε μια εύκολη νίκη και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος U14 βρίσκονται στη 2η θέση. Χατ-τρικ πέτυχαν οι Γιώργος Ποντικού και Άγγελος Ζευκή, δύο τέρματα σημείωσε ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ από ένα γκολ έβαλαν οι Θεοφάνης Λουκά, Αντρέας Ιωάννουμ Φοίβος Σάββα και Ανδρέας Ζαχαρίου.

Βαριά ήττα στο Παραλίμνι!
Την ήττα με 5-1 από την ΕΝΠ εκτός έδρας δέχθηκε η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από το πρώτο δεκάλεπτο βρισκόταν πίσω στο σκορ η ομάδα μας, που σημείωσε το μοναδικό της τέρμα με τον Γιώργο Λοΐζου λίγο πριν το φινάλε.

Με χατ-τρικ Κακουλλή!
Με το χατ-τρικ του Γιώργου Κακουλλή, το 6ο στη σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κέρδισε 3-2 την ΕΝΠ εκτός έδρας. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας έφτασε τα 38 γκολ στο φετινό Πρωτάθλημα. Το “τριφύλλι” προηγήθηκε με 0-3 και οι γηπεδούχοι μείωσαν με δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σημαντικό διπλό, που διατηρεί τις ελπίδες για τίτλο!
Με νίκη 2-0 επί της ΑΕΖ εκτός έδρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 παρέμεινε στο -1 από την κορυφή του Πρωταθλήματος Νέων, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μάλιστα, οι “πράσινοι” θα είχαν ανεβεί στην κορυφή εάν ο Απόλλωνας δεν κέρδιζε με γκολ στο 90′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όσον αφορά την ομάδα μας λοιπόν, το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Χαραλάμπους μόλις στο 3ο λεπτό και στο 14′ ο Ανδρέας Κατσαντώνης διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 5-2
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΟ 12-0
U15 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 5-1
U16 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U21 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.