Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κλήση οκτώ “πράσινων” στις μικρές Εθνικές ομάδες

Κλήση οκτώ “πράσινων” στις μικρές Εθνικές ομάδες

 


Οκτώ ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες της ακαδημίας του “τριφυλλιού” κλήθηκαν για προπονήσεις και φιλικά με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της Κύπρου. Συγκεκριμένα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κάτω των 15, 17 και 19 ετών. Υποχρεώσεις με την Εθνική U15 έχουν οι Αδάμος Νικολάου και Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ενώ με την U17 οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Παναγιώτης Γεωργίου, Μαρίνος Τζιωνής και Ιάσωνας Ορφανίδης. Στην Εθνική Νέων θα πάνε οι Νικόλας Πάτσης και Μιχάλης Κλάρκ. Πιο κάτω περαιτέρω ενημέρωση για τις υποχρεώσεις των “πράσινων”:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Παίδων U15 ενόψει της συμμετοχής της σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αρμενία. Οι προπονήσεις θα γίνουν την Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, την Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου και τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στο Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας στις 09:15, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στις 09:30 και προπονήσεις 10:00 – 11:30.

Ο τελικός κατάλογος των 20 ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αρμενία θα ανακοινωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη. Τώρα, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου στην προετοιμασία κλήθηκαν συνολικά 25 ποδοσφαιριστές. Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Αρμενία τη Δευτέρα 17 Απριλίου και οι αγώνες του τουρνουά θα αρχίσουν στις 18 Απριλίου ως ακολούθως:
Σκόπια – Ουζμπεκιστάν (12:00 ώρα Κύπρου)
Αρμενία – Κύπρος (15:30 ώρα Κύπρου)

Την Πέμπτη 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Σκόπια (13:00 ώρα Κύπρου) και Αρμενία – Ουζμπεκιστάν (15:00 ώρα Κύπρου). Φινάλε το Σάββατο 22 Απριλίου με τους αγώνες Ουζμπεκιστάν – Κύπρος (12:00 ώρα Κύπρου) και Αρμενία – Σκόπια (15:30 ώρα Κύπρου). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο της Ομοσπονδίας της Αρμενίας. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή 23 Απριλίου.

 

Δύο προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική U17. Οι προπονήσεις θα γίνουν στα Πυργά την Τρίτη και την Τετάρτη 11 και 12 Απριλίου ενώ την Πέμπτη στις 10:30 θα γίνει φιλικό της Εθνικής Παίδων U-17 με την Εθνική Παίδων U-15. Πρόκειται για τη νέα Εθνική Παίδων με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2001. Οι επίσημες υποχρεώσεις είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Οκτώβριο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συγκέντρωση Προπονητικής Ομάδας και Ποδοσφαιριστών στις 11:00. Προπονήσεις 11:45 – 13:15. Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Παίδων, Γιάννου Οκκά, βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές. Για το φιλικό αγώνα, συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις εννέα το πρωί.

 

Δύο προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική ομάδα Νέων U19. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό γήπεδο Αραδίππου στις 12 και 13 Απριλίου στις 10:00 το πρωί. Πρόκειται για τη νέα Εθνική Νέων με ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 1999 αφού ο κύκλος της προηγούμενης Εθνικής έκλεισε με τη συμμετοχή στον Elite Round στη Γερμανία τον περασμένο Μάρτιο.

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην κλήση του προπονητή Νεόφυτου Λάρκου βρίσκονται 26 ποδοσφαιριστές.