Home TOP NEWS Παρέα με τους Κατελάρη και Ντάρμπισαϊαρ γιόρτασαν οι επίλεκτες ομάδες

Παρέα με τους Κατελάρη και Ντάρμπισαϊαρ γιόρτασαν οι επίλεκτες ομάδες

 


Εκδήλωση με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα, αλλά και την πορεία των ομάδων της ακαδημίας στο τουρνουά της Αγίας Νάπας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Τα τριφυλλάκια των επίλεκτων ομάδων της ακαδημίας παρευρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΛ Λακατάμιας, εκεί όπου το παρών τους έδωσαν και δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι Φάνος Κατελάρης και Ματ Ντάρμπισαϊαρ πέρασαν χρόνο με τους μικρούς, γιορτάζοντας μαζί τους.

Σε εξαιρετικό κλίμα η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε επίσης ο Ράσμους Στένιλντ, που ανέλαβε αρχές του Απρίλη τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Προγραμμάτων Grassroots. Την πρόσληψη αυτή είδαν με καλό μάτι όσοι βρίσκονται κοντά στην ακαδημία, που συνεχώς εξελίσσεται σε διάφορους τομείς. Η ακαδημία αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για κάθε ομάδα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησαν να παίρνουν ακόμη πιο σοβαρά τη δουλειά που γίνεται εκεί. Αυτό το “λένε” οι κινήσεις που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα και ευχόμαστε η συνέχεια να είναι αυτή που όλοι θέλουμε.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, οι μικροί της ακαδημίας εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία των Φάνου και Ματ, ποζάροντας μαζί τους, κάνοντας και το χαιρετισμό του Άγγλου στράικερ.