Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Άγγελος Ζευκή: «Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, θα συνεχίσω την...

Άγγελος Ζευκή: «Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια»

 


Την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος U14 κατέκτησε ο Άγγελος Ζευκή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βρίσκοντας 53 φορές δίχτυα σε 37 συμμετοχές. Η πρωτιά κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, εκεί που ο μικρός σκόραρε δύο φορές, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα και συνάμα της αγωνιστικής περιόδου, ο Άγγελος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως χωρίς τους συμπαίκτες του δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

«Πιστεύω πως η χρονιά πέρασε πολύ καλά. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα ως ομάδα, αλλά η ζωή σου φέρνει εμπόδια για να τα ξεπερνάς και εμείς καταφέραμε να το κάνουμε αυτό. Όλοι μαζί, γιατί είμαστε οικογένεια και πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Περάσαμε πολλά, τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα, αλλά φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Όσον για την πρώτη θέση του σκόρερ είπε: «Ο αρχικός μου στόχος δεν ήταν να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά να γίνω καλύτερος από πέρσι και να ξεπεράσω τα γκολ που είχα πετύχει την προηγούμενη σεζόν. Ότι βγήκα πρώτος σκόρερ φέτος ασφαλώς και είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως σταματάω εδώ. 

Επίσης, δεν κατάφερα μόνος μου να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, τους οποίους και ευχαριστώ. Όχι μόνο για τις ασίστ, αλλά και για την εμψύχωση πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο ένας στηρίζει τον άλλο και όπως λέμε πάντα πριν τα παιχνίδια “ένας για όλους και όλοι για ένα”. Όπως όλοι, βάζω πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό μου».

Για το τι περιμένει στο μέλλον μας ανέφερε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά γνωρίζω πως εγώ θα το φτιάξω, με πάνω απ’ όλα σκληρή δουλειά. Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, θα συνεχίσω την προσπάθεια. Είναι σημαντικό να κρατήσω το κεφάλι μου κάτω και να συνεχίσω να δουλεύω χωρίς σταματημό».

Μίλησε και για τη δουλειά που έγινε με το νέο προπονητή: «Ο νέος προπονητής που ήρθε φέτος έφερε μαζί του την πειθαρχία στην ομάδα. Κάτι πολύ σημαντικό στην ηλικία μας, γιατί εάν κάποιος δεν έχει σωστό χαρακτήρα και πειθαρχία ποτέ δεν θα καταφέρει κάτι στη ζωή του. Ο Ανδρέας Δαρείος είναι πολύ καλός προπονητής, που από την αρχή συνεχώς προσπαθούσε για το καλύτερο της ομάδας. Ήταν ο οδηγός σε όλο αυτό το ταξίδι που διανύσαμε φέτος».