Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δαρείος: «Η πορεία της ομάδας, μας έκανε πολύ περήφανους»

Δαρείος: «Η πορεία της ομάδας, μας έκανε πολύ περήφανους»

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο Ανδρέας Δαρείος, προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U14, αναφέροντας πως η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη στην καριέρα του. Τη συγκεκριμένη ομάδα του “τριφυλλιού” την ανέλαβε το περασμένο Καλοκαίρι, οδηγώντας την στη 2η θέση του Πρωταθλήματος, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Δηλώνει περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τους οποίους χαρακτήρισε -και συμφωνούμε απόλυτα- ταλαντούχους!


Τόνισε πως η χρονιά είχε δυσκολίες, αλλά όλοι μαζί τις ξεπέρασαν και έδειξαν ότι η ομάδα έχει μέλλον. Μάλιστα, έβαλε ήδη στόχο, τη νέα σεζόν η ομάδα να ανέβει ένα σκαλοπάτι και να κατακτήσει τον τίτλο. Πιο κάτω οι δηλώσεις του Ανδρέα Δαρείου:

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια για εμένα, αγωνιστήκαμε σε ένα πρωτάθλημα με μια ηλικία μικρότερη και τα παιδιά ήθελαν χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με τον νέο προπονητή και την νέα φιλοσοφία. Ευτυχώς η πορεία της ομάδας μας έκανε πολύ περήφανους με εξαιρετικές εμφάνισεις και αποτελέσματα που ακόμη και εγώ ο ίδιος δεν περίμενα ότι θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοί η μικροί που το ταλέντο τους ξεχείλιζε και είναι αυτό που έκανε την διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια.

Το μέλλον τους ανήκει και θεωρώ ότι ήταν η πιο καλή μου χρόνια σαν προπονητής. Σίγουρα η ομάδα την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ίδια ηλικία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε το κομμάτι της χαλάρωσης η υποτίμησης και να βγούμε στο γήπεδο όπως πρέπει σίγουρα κάποια παιδιά θα ανέβουν ηλικιακή κατηγορία όμως στόχος μας θα είναι η κορυφή του πρωταθλήματος. Δεν είναι αυτοσκοπός όμως είμαστε η OMONOIA και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους είναι στο DNA μας και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν τα φόντα να το πράξουν».