Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21 ενόψει του “αιώνιου” τελικού Κυπέλλου

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U21 ενόψει του “αιώνιου” τελικού Κυπέλλου

 


Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αναμετρηθεί με τον Αποέλ, την Τετάρτη, 17 Μαΐου, στις 19:00, στο στάδιο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Υπάρχει αποφασιστικότητα στους “πράσινους” για κατάκτηση του τίτλου, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Ανδρέα Νεοφύτου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Αποδεχόμαστε ότι είμαστε το φαβορί του τελικού, κάτι που θα πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο. Μας έχει πληγώσει η εξέλιξη του πρωταθλήματος, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές και μέσω του τελικού θέλουμε να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο”.

Ο Ανδρέας Νεοφύτου είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Άκη Ιωακείμ, όταν ο δεύτερος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα: “Έγινε πολύ καλή δουλειά από τον Άκη Ιωακείμ, την οποία φροντίσαμε να συνεχίσουμε. Οι συμβουλές του Άκη Ιωακείμ, ήταν καθοριστικές στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να φτάσουμε στον τελικό”, ανέφερε ο Ανδρέας Νεοφύτου.