Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ολοκλήρωσαν τη σεζόν με νίκη!

Ολοκλήρωσαν τη σεζόν με νίκη!

 


Οι τέσσερις ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκλήρωσαν τη σεζόν με νίκη, επικρατώντας όλες του Εθνικού Άχνας, στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής. Με το ίδιο σκορ, 2-1, κέρδισαν οι “πράσινοι” κάτω των 13 και 14 ετών, τερματίζοντας στην 4η και 2η θέση αντίστοιχα των Πρωταθλημάτων τους. Η ομάδα U15 νίκησε 5-2 και τερμάτισε στην 15η θέση, ενώ με 5-1 πήραν το “τρίποντο” οι Παίδες κάτω των 16 ετών και τερμάτισε στην 5η θέση.

“Διπλό” στο “Δασάκι”!
Με εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Άχνας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Οι “πράσινοι” κέρδισαν 2-1 μέσα στο “Δασάκι” και τερμάτισαν στην 4η θέση. Το σκορ άνοιξε ο Πάνος Νικολάου στο 7′ και στο 51′ ο Ryszard Solomon Jakubiak διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο φινάλε. Ο Ρίτσαρντ έφτασε τα 36 γκολ, όσα έχει και ο συμπαίκτης του Αντρέας Ιωάννου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μια από τις πέντε ομάδες, σε σύνολο 20, που σημείωσε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στη σεζόν.

Αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 κέρδισε μέσα στο “Δασάκι” με 2-1 τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος έμεινε δύο θέσεις πιο κάτω από την ομάδα μας. Οι “πράσινοι” τερμάτισαν στη 2η θέση, 15 βαθμούς λιγότερους από την Πρωταθλήτρια Καρμιώτισσα. Η ομάδα μας είχε να επιδείξει την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος, με 143 γκολ, ενώ δέχθηκε 29, περισσότερα μόνο από τους Πρωταθλητές. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας συμμετείχε σε ένα Πρωτάθλημα με ομάδες που είχαν στο ρόστερ τους παίκτες με ηλικία ενός χρόνου μεγαλύτερη, κάτι που στο κομμάτι δύναμης παίζει μεγάλο ρόλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της 38ης αγωνιστικής, ο Άγγελος Ζευκής σημείωσε και τα δύο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κερδίζοντας την 1η θέση στο πίνακα των σκόρερ. Ο 14χρονος επιθετικός της ομάδας μας σκόρερ 53 φορές στη σεζόν, παίζοντας σε 37 παιχνίδια.

‘Έριξε “5άρα” στο τελευταίο της!
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έριξε “5άρα” στο τελευταίο της παιχνίδι στη σεζόν. Οι “πράσινοι” κέρδισαν με 5-2 τον Εθνικό Άχνας, έχοντας σκόρερ τους Αντρέ Χαραλάμπους εις διπλούν και Μαυρουδή Κατσαντώνη, Παναγιώτη Χριστοδούλου και Ρένο Πιτσιάκκο με ένα τέρμα.

Άνετη νίκη στο φινάλε!
Εύκολη νίκη με 5-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο φινάλε του Πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ένα γκολ σημείωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ανδρόνικος Κακουλλής, δύο φορές δίχτυα βρήκε ο Χρήστος Καλογερίδης, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Κακουλλής και Σταύρος Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U14 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 5-2
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας 5-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.