Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πως έφτασαν στον τελικό οι δύο “αιώνιοι”

Πως έφτασαν στον τελικό οι δύο “αιώνιοι”

 


Την προσεχές Τετάρτη, 17 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου Νέων U21, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει το Αποέλ. Πρόκειται για τον τρίτο τελικό στην ιστορία της διοργάνωσης, με την ομάδα μας να φτάνει για πρώτη φορά μέχρι αυτό το σημείο. Θυμηθείτε πως οι δύο “αιώνιοι” έφτασαν στον τελικό, με το πιο κάτω κείμενο από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Σε ρυθμούς τελικού για το Προαιρετικό Κύπελλο Νέων U-21. Το τρόπαιο στον τελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Μακάρειο στάδιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες του Αποέλ και της Ομόνοιας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Τυπικά γηπεδούχο θα είναι το Αποέλ.

Το Αποέλ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την Αγία Νάπα με 8-1 και 3-0, τον Εθνικό Άχνας με 3-0 και στην ημιτελική φάση τον Ολυμπιακό με 2-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκλεισε τον Χαλκάνορα με 4-0 και 1-0, την Ανόρθωση με 1-0 και στην ημιτελική φάση την ΑΕΚ με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι μετά το ισόπαλο 3-3.

Ο τρίτος τελικός
Ο φετινός θα είναι ο τρίτος τελικός της διοργάνωσης. Στον πρώτο τελικό ο Απόλλωνας νίκησε το ΘΟΪ Λακατάμιας με 3-1 και στον περσινό τελικό το Αποέλ επικράτησε με 4-0 της Ανόρθωσης.