Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σε τουρνουά Ακαδημιών στη Γερμανία με δύο ομάδες θα συμμετέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε τουρνουά Ακαδημιών στη Γερμανία με δύο ομάδες θα συμμετέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Σε τουρνουά Ακαδημιών στη Γερμανία, ανάμεσα σε κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους, θα συμμετέχουν ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω:

Μια σπουδαία και μοναδική εμπειρία περιμένει τους γεννηθέντες ποδοσφαιριστές 2006 και 2007 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς θα συμμετάσχουν σε τουρνουά Ακαδημιών στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι τις 5 Ιουνίου και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετάσχει με δύο ομάδες, τους γεννηθέντες του 2006 και 2007, οι οποίες κέρδισαν πρόσφατα την 1η θέση στην ηλικιακή τους κατηγορία στο τουρνουά της Αγίας Νάπας.

Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία του τουρνουά θα συμμετάσχουν πέραν των 120 ομάδων, ανάμεσα στις οποίες και κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ, η Λεβερκούζεν, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Μάντσεστερ Σίτι και αρκετές άλλες.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αποτελείται από έξι συνοδούς (προπονητές και προσωπικό) και 22 ποδοσφαιριστές, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο νέος Υπεύθυνος Ανάπτυξης Grassroots, Ράσμους Στένιλντ.

Η συμμετοχή στο τουρνουά πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες και πολύτιμες εμπειρίες, τόσο οι προπονητές και το προσωπικό, όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με κορυφαίους συνομήλικους τους ποδοσφαιριστές και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Επίσης, θα αξιολογηθεί το επίπεδο των ομάδων μας, απέναντι σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ κατά την παρουσία τους στο τουρνουά οι ιθύνοντες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αντλήσουν τεχνογνωσία από ομάδες – πρότυπο σε θέματα τμημάτων υποδομής.