Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Νέων U21

Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Νέων U21

 


Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο τίτλος στο Πρωτάθλημα Νέων U21, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παραμένει στο -1 από τον Απόλλωνα. Αμφότερες οι δύο ομάδες κέρδισαν τους χθεσινούς αγώνες που είχαν, με τους “πράσινους” να επικρατούν 1-0 της ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, ισοφαρίζοντας στο 87′ και παίρνοντας τη νίκη, όπως και την προηγούμενη βδομάδα, με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

“Διπλό” στη Λάρνακα!
Με τέρμα του Ryszard Solomon Jakkubiak, στο 52′ η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 κέρδισε την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Οι “πράσινοι” τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 13 ετών.

Ήττα για τους Παίδες!
Την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ εκτός έδρας δέχθηκαν οι Παίδες κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρόλα αυτά, παρέμειναν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Εντός έδρας νίκη για το “τριφύλλι”!
Την εντός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Το “τριφύλλι” προηγήθηκε από το 2ο λεπτό με αυτογκόλ, ενώ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1, έχοντας σκόρερ τον Ηλία Σακκά στο 39′, ενώ εφτά λεπτά προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 72′ ο Μάριος Αντωνίου.

Κέρδισε και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο!
Τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ 21 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Νέων. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Δημοσθένης Χατζάρας στο 68ο λεπτό. Πλέον απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε, με το “τριφύλλι” να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΠ και θέλει μόνο νίκη, ενώ παράλληλα απαραίτητο για να βαφτεί πράσινο το τρόπαιο θα χρειαστεί το ΘΟΪ να κόψει βαθμούς του Απόλλωνα στη Λεμεσό. ΕΝΠ και ΘΟΪ δεν είναι αδιάφορες, αφού παλεύουν για να κρατηθούν στην 1η κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0
U14 ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ 3-1
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ (Τετάρτη 3 Μαΐου)
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 1-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.