Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκανα οι “πράσινοι” μια αγωνιστική πριν το φινάλε στα Πρωταθλήματα Παίδων

Τι έκανα οι “πράσινοι” μια αγωνιστική πριν το φινάλε στα Πρωταθλήματα Παίδων

 


Τρεις νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των τεσσάρων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην προτελευταία αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. “Εξάρες” έριξαν οι “πράσινοι” κάτω των 14 και 16 ετών, ενώ ακόμη ένα “τρίποντο” πρόσθεσε η ομάδα U13. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 με τη νίκη της τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από μια ομάδα με παιδιά ενός χρόνου μεγαλύτερα, που σε μια τέτοια ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο, αφού η διαφορά δύναμης ήταν ξεκάθαρη.

Καθάρισε με “3άρα”!
Με νίκη 3-0 απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας ολοκλήρωσε τα εντός έδρας παιχνίδια της η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Δύο γκολ σημείωσε ο Αντρέας Ιωάννου, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ανδρέας Χριστοφόρου.

Τελευταίο εντός με άνετη νίκη!
Με “6άρα” αποχαιρέτησε την έδρα της η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που επικράτησε εύκολα του Ακρίτα Χλώρακας με 6-0. Χατ-τρικ πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή, δύο φορές δίχτυα βρήκε ο Γιώργος Ποντικού, ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Λοΐζος Λοΐζου. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Καρμιώτισσα. Οι δύο ομάδες μπορεί να αγωνίζονται στο ίδιο Πρωτάθλημα, όμως οι “πράσινοι” ήταν ενός χρόνου μικρότεροι, κάτι που σε αυτή την ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο αφού στη δύναμη υπάρχει διαφορά. Ακόμη και έτσι όμως, το “τριφύλλι” τα πήγε εξαιρετικά, αφήνοντας πίσω του δυνατές ομάδες, δείχνοντας πως το μέλλον ανήκει στους παίκτες του Ανδρέα Δαρείου.

Εκτός έδρας ήττα!
Την ήττα με 3-1 από τον Ακρίτα Χλώρακας εκτός έδρας δέχθηκε η ομάδα κάτω των 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5′. ο Ηλίας Σακκά ισοφάρισε ένα δωδεκάλεπτο αργότερα, όμως ακολούθησαν δύο τέρματα για τον Ακρίτα, που πήρε το “τρίποντο”.

Σταμάτησαν στα έξι!
Με μια εύκολη νίκη συνέχισαν οι Παίδων κάτω των 16 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κερδίζοντας εκτός έδρας με 6-1 τον Ακρίτα Χλώρακας. Οι “πράσινοι” σταμάτησαν στα έξι γκολ, με τον Σταύρο Χριστοφόρου να πετυχαίνει χατ-τρικ, τον Γιώργο Κακουλλή να σκοράρει δύο φορές και τον Χρήστο Καλογερίδη να χρίζεται επίσης σκόρερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 3-0
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ακρίτας Χλώρακας 6-0
U15 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
U16 Ακρίτας Χλώρακας-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-6

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα της ομάδας κάτω των 14 ετών: