Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι Παίδες δύο στροφές πριν το φινάλε

Τι έκαναν οι Παίδες δύο στροφές πριν το φινάλε


Δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 36η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων, που απομένουν δύο στροφές για να ολοκληρωθούν. Άνετα πήραν το “τρίποντο” οι μικροί της U13, ενώ με ένα ξέσπασμα στην επανάληψη ήρθε η νίκη για τους “πράσινους” της U16. Προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε νωρίς η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, ενώ όσον αφορά την ομάδα U15 η ήττα ήρθε λόγω της εμφάνισης στο δεύτερος ημίχρονο.

Άνετο πέρασμα, με “7άρα”!
Εύκολα ήρθε η νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13, που κέρδισε με 7-0 εκτός έδρας την Ανόρθωση. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Όμηρος Μάρκου και Ryszard Solomon Jakubiak, ενώ από μια φορά βρήκαν δίχτυα οι Κυριάκος Καρανικόλας Αντρέας Ιωάννου και Κωνσταντίνος Πολυβίου. Η ομάδα μας μετά το αποτέλεσμα αυτό, ανεξαρτήτως των τελευταίων δύο παιχνιδιών, θα τερματίσει στην 4η θέση.

Ισόπαλη εκτός έδρας!
Στο ισόπαλο 1-1 με την Ανόρθωση εκτός έδρας έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με σκόρερ τον Γιώργο Ποντικού, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας βρίσκεται στη 2η θέση και με νίκη την επόμενη βδομάδα τερματίζει οριστικά σε αυτήν. Δείτε τα γκολ του Σαββατιάτικου αγώνα:

Ήττα στην επανάληψη!
Την ήττα με 4-1 εντός έδρας δέχθηκε από την Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Οι “πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, όμως ο Μαυρουδής Κατσαντώνης έφερε το ματς στα ίσα με γκολ στο 18′. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρία τέρματα και πήραν τη νίκη. Στη 15η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται το “τριφύλλι”, που στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές μπορεί να ανέβει μέχρι τρία “σκαλοπάτια”.

“Πεντάρα” με… ξέσπασμα!
Νίκη με 5-2 επί της Ανόρθωση πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη, αλλά με ξέσπασα στην επανάληψη πήρε το “τρίποντο”. Ο Κωνσταντίνος Μενοίκου μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ όμως τρία λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Δύο λεπτά πό την έναρξη της επανάληψης, ο Στέλιος Ιακώβου έβαε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα μας, ενώ στο 49′ ο Γιώργος Κακουλλής της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 58′ σκόρερ χρίστηκε ο Αρτέμης Μαυροφτής, ενώ στο 77′ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στα ματς ο Κακουλλής, κάνοντας το 5-1. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, η Ανόρθωση μείωσε σε 5-2, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Έχοντας μαζέψει 74 βαθμούς, οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 7η θέση και και μπορούν να σκαρφαλώσουν μέχρι την 4η θέση, αναλόγως των αποτελεσμάτων στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-7
U14 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 1-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 5-2

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.