Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι επιλογές του Φρέντμπεργκ για τους προπονητές των ομάδων της ακαδημίας

Οι επιλογές του Φρέντμπεργκ για τους προπονητές των ομάδων της ακαδημίας

 


Τους προπονητές των ομάδων της ακαδημίας ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που φιλοξενεί επίσης δηλώσεις του Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος έκανε τις επιλογές. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

Έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το προπονητικό επιτελείο των ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με επιλογές που έχουν γίνει από τον Τεχνικό της Διευθυντή, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

Προπονητές τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι ακόλουθοι:
U14: Γιώργος Ιωάννου (κάτοχος UEFA B, που βρίσκεται στη διαδικασία για την απόκτηση του UEFA A)
U15: Ανδρέας Δαρείου (UEFA A)
U16: Νίκος Νικολάου (UEFA A)
U17: Χάρης Καλλικάς (UEFA A)
U19: Θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τις επιλογές που έγιναν όσο αφορά τους προπονητές της επόμενης σεζόν. Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή προπονητική ομάδα, που προσφέρει την προοπτική στους ποδοσφαιριστές μας, να τους εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Έχω την άποψη ότι οι προπονητές αυτοί θα είναι καλοί πρεσβευτές του τρόπου με τον οποίο θέλουμε να αγωνίζονται οι ομάδες μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και να τους βοηθήσω να αφομοιώσουν το δικό μας αγωνιστικό προφίλ.

Είμαι βέβαιος ότι η προπονητική ομάδα της νέας σεζόν θα μπορέσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, αλλά και να δημιουργήσει μεταξύ της ισχυρούς δεσμούς, αλλά και ομαδικό πνεύμα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς. Προσβλέπουμε σε προπονητές που θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τις αξίες του Συλλόγου, τον σεβασμό, το πάθος και το θάρρος, κάτι που είμαι βέβαιος πως θα πετύχουν.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι στους ποδοσφαιριστές μας και στους γονείς τους, όπως και σε όλο τον κόσμο γύρω από τον Σύλλογο».