Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνεχίζονται με τέσσερις “πράσινους” οι προπονήσεις

Συνεχίζονται με τέσσερις “πράσινους” οι προπονήσεις

 


Στην 25α των ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν προπονήσεις με την Εθνική Παίδων U14 βρίσκονται τέσσερις “πράσινοι”. Πρόκειται για τους Λοΐζο Λοΐζου, Άγγελο Ζευκή, Γιώργο Ποντικού και Κωνσταντίνο Χρίστου. Αναλυτικά η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για την προετοιμασία:

Με καθημερινές προπονήσεις στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών συνεχίζει τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Παίδων U14. Μετά τις περιφερειακές συγκεντρώσεις όπου κλήθηκε μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, η ομάδα μπαίνει πλέον πάνω σε νέο πρόγραμμα δουλειάς και σταδιακά θα αρχίσει και κύκλος με φιλικούς αγώνες.

Η πόρτα της Εθνικής μας ασφαλώς παραμένει πάντα ανοικτή και μέσα από την παρακολούθηση θα γίνονται και επιπρόσθετες κλήσεις ποδοσφαιριστών.

Χθες έγινε παρουσίαση στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές από τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Τσολάκη και για τη φιλοσοφία των Εθνικών μας ομάδων. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει και θέματα τακτικής και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ο κύκλος θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής.