Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην Α’ Κατηγορία του Πρωταθλήματος U19 η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην Α’ Κατηγορία του Πρωταθλήματος U19 η ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Τρία ξεχωριστά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων U19 θα διοργανωθούν τη νέα χρονιά και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία. Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Συνεχίζουμε και σήμερα την παρουσίαση των διοργανώσεων της ΚΟΠ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αναλυτική επεξήγηση γίνεται στην Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Νέων & Παίδων 2017 – 2018.

Στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η ΚΟΠ θα διοργανώσει τρία ξεχωριστά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων κάτω των 19 ετών Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας.

Η συμμετοχή τονίζεται ότι θα είναι υποχρεωτική για τα Σωματεία που θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Ανδρών και η κατηγοριοποίηση προκύπτει με βάση την τελική κατάταξη των ομάδων στα Πρωταθλήματα Νέων U-21 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας 2016 – 2017.

Μετά το τέλος της περιόδου 2017 – 2018 οι τελευταίες τρεις ομάδες της κατάταξης του Πρωταθλήματος Νέων U-19 θα διαβαθμιστούν και τις θέσεις τους θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος Νέων U-19 Β’ Κατηγορίας.

Το ίδιο ισχύει και για το Πρωτάθλημα Νέων U-19 Β’ Κατηγορίας όπου θα διαβαθμιστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες και θα ανέλθουν από το Πρωτάθλημα Νέων U-19 Γ’ Κατηγορίας οι τρεις πρώτες της κατάταξης.

Κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Νέων Α’ Κατηγορίας θα είναι το Σάββατο και για τα Πρωταθλήματα Νέων Β’ και Γ’ Κατηγορίας η Κυριακή.

Συμμετοχές ομάδων
Στο Πρωτάθλημα Νέων U-19 Α’ Κατηγορίας θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: ΑΕΖ Ζακακίου, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας, Άρης, Εθνικός Άχνας, Εθνικός Λατσιών, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, Ομόνοια Αραδίππου, ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, Πάφος FC.

Στο Πρωτάθλημα Νέων U-19 Β’ Κατηγορίας θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ερμής Αραδίππου, ΕΝ Παρεκκλησιάς, Χαλκάνορας, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Αναγέννηση Δερύνειας, ΠΑΕΕΚ, Αγία Νάπα, Ολυμπιάς Λυμπιών, Διγενής Ορόκλινης, Εθνικός Άσσιας, ΑΣΙΛ Λύσης.

Στο Πρωτάθλημα Νέων U-19 Γ’ Κατηγορίας θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: Ακρίτας Χλώρακας, Αλκή Ορόκλινη, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Αχυρώνας Λιοπετρίου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Δόξα Κατωκοπιάς, ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λιβαδιών, ΜΕΑΠ, Οθέλλος Αθηαίνου, Ονήσιλλος Σωτήρας, ΠΟ Ξυλοτύμπου, ΠΟ Ορμήδειας, Πέγεια 2014, Φοίνικας Αγίας Μαρίνας.

Τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν εντός Σεπτεμβρίου.