Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών

Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών

 


Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών με την ΑΕΖ προχωράει η το κλιμάκιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό. Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η ακαδημία μας ενημερώνει ότι έχει επέλθει και υπογραφεί συμφωνία με την Α.Ε.Ζακακιου όπως οι ποδοσφαιριστές μας του 2003 και 2004 ενισχύσουν σε συνεργασία και με την ακαδημία CHAMPION τις ομάδες U14 και U15 στα Παγκύπρια πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Είναι μια καλή συμφωνία και δίνεται η ευκαιρία στα ταλέντα μας να μπορούν να αγωνίζονται μέχρι τα 17 τους σε επίσημα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ενώ ταυτόχρονα προνοεί η συμφωνία ότι με το τέλος κάθε σαιζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ όσα ταλέντα κρίνει ότι μπορούν να ενισχύσουν τις ομάδες της στη Λευκωσία θα τα παίρνει με συνοπτικές διαδικασίες. Επίσης, έχει συμφωνηθεί οι ομάδες της ΑΕΖ να παρακολουθούνται από τον Δανό διευθυντή των ακαδημιών μας κύριο Γέσπερ και όπου κρίνει αναγκαίο να καθοδηγεί τους προπονητές.

Πιστεύουμε ότι είναι μια καλή συμφωνία που θα βοηθήσει την ανέλιξη των ταλέντων και δεν θα χρειάζεται η μετακίνηση των νεαρών από τα 13 στη Λευκωσία, εκτός φυσικά εξαιρετικών περιπτώσεων. Εννοείται ότι αν αυτή η συνεργασία φέρει αποτελέσματα τότε θα συνεχιστεί και στις άλλες ηλικίες.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τα κύρια σημεία της συμφωνίας, όπως τα ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.