Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνίστηκαν και οι τέσσερις

Αγωνίστηκαν και οι τέσσερις

 


Στο πρώτο φιλικό της Εθνικής Παίδων U17 ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε στην ισοπαλία με 2-2 με το Μαυροβούνιο. Στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων η Κύπρος κέρδισε, με τους τέσσερις “πράσινους” να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Ενθαρρυντικά μηνύματα από την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17 ενόψει της προετοιμασίας της για τους επίσημους αγώνες του ερχόμενου Οκτώβρη. Η Εθνική μας νίκησε σε φιλικό αγώνα εκτός έδρας το Μαυροβούνιο με 1-0 και παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν φιλικός, η κάθε νίκη σε εθνικό επίπεδο, έχει τη δική της σημασίας. Ο Δανιήλ Παρούτης στο 4ο λεπτό πέτυχε το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα. 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τρίτη.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Σ. Νίκολάου, Π. Γεωργίου, Λ. Χατζηκωνσταντής, Α. Βρίκκης, Γ. Ναούμ, Δ. Παρούτης, Θ. Ανδρονίκου, Ρ. Μάμας, Γ. Θεοδοσίου, Ι. Ορφανίδης, Δ. Ράσπας.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής οι Χ. Τρύφωνος, Ε. Φλουρής, Μ. Τζιωνής, Α. Κακουλλής, Μ. Κωνσταντινίδης, Θ. Νικολάου, Κ.Αντωνίου, Α. Παπαδόπουλος.