Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φιλική νίκη στη Ρουμανία με βασικό τον Πατσή και αλλαγή τον Κλαρκ

Φιλική νίκη στη Ρουμανία με βασικό τον Πατσή και αλλαγή τον Κλαρκ

 


Με δύο “πράσινους” να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, τον Πατσή στο πρώτο μέρος και τον Κλαρκ στο φινάλε, η Εθνική Νέων πέτυχε φιλική νίκη στη Ρουμανία κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Φιλική νίκη της Εθνική μας ομάδας των Νέων U-19 επί της Ρουμανίας σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί. 1-0 το σκορ για την Κύπρο η οποία είχε πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο Νικόλας Μενελάου με κοντινή προβολή στο 54ο λεπτό μετά από κόρνερ. Στο 79ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας Δημήτρης Δημητρίου απέκρουσε πέναλτι.

Κύπρος (Ν. Λάρκου): Δ. Δημητρίου, Π. Ιωάννου (61′ Στ. Πάπουτσος), Ν. Μενελάου, Ζ. Άδωνη, Ε. Μουστάκης (86′ Μ. Στυλιανίδης), Ι. Παναγίδης, Ν. Πατσής (46′ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, 90′ Μ. Κλάρκ), Κ. Αναστασίου (70′ Μ. Μούσιτς), Κ. Παπαμιχαήλ (46′ Στ. Παντελή), Χ. Χαράλαμπος, Α. Δημητρίου (42′ Μ. Χαραλάμπους).

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και την περασμένη Τρίτη και το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Τα φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τη συμμετοχή της σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος Νέων τον Οκτώβριο στην Ιρλανδία. Αντίπαλοι της θα είναι η Ιρλανδία, η Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν.