Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες πέντε νεαροί του “τριφυλλιού”

Στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες πέντε νεαροί του “τριφυλλιού”

 


Στο εξωτερικό με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου βρίσκονται πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν για φιλικά παιχνίδια, που είναι προγραμματισμένα μέσα στην τρέχουσα βδομάδα.

Με την Εθνική Παίδων U15 βρίσκεται ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, που είναι στις επιλογές του Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου για τα δύο φιλικά με την αντίστοιχα ομάδα της Σλοβακίας, που είναι προγραμματισμένα για σήμερα στις 18:00 (ώρα Κύπρου) και την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων συμπεριλήφθηκαν οι Νικόλας Πατσής και Μιχάλης Κλάρκ, που είναι στη διάθεση του Νεόφυτου Λάρκου για το σημερινό (19:30, live FRV TV) φιλικό κόντρα στην Εθνικής Ρουμανίας U19. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί.

Στη Μολδαβία έφτασαν σήμερα νωρίς οι διεθνείς κάτω των 21 ετών, ενόψει του φιλικού με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Με την Εθνική Ελπίδων ταξίδεψαν οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Σωτήρης Φιάκας, με το δεύτερο να είναι η πρώτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της συγκεκριμένης ηλικίας. Την Τετάρτη στις 19:00 θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι.