Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το πρόγραμμα των ομάδων Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το πρόγραμμα των ομάδων Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των Προαιρετικών Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Παίδων Κ14, Κ15, Κ16, Κ17 περιόδου 2017/18. Τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018. Ο Α’ γύρος θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιανουαρίου 2018 (19η αγωνιστική).

Στην πρεμιέρα οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Νέας Σαλαμίνας (U14 & U15 εντός έδρας – U16 & U17 εκτός έδρας). Στη 2η αγωνιστική οι ομάδες κάτω των 16 και 17 ετών θα παίξουν “σπίτι” τους κόντρα στο ΘΟΪ, ενώ οι ομάδες κάτω των 14 και 15 ετών στη Λακατάμια, έδρα της αντιπάλου.

Πιο κάτω αναλυτικά οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανά αγωνιστική:
1η αγωνιστική Vs Νέα Σαλαμίνα
2η αγωνιστική Vs ΘΟΪ Λακατάμιας
3η αγωνιστική Vs ΕΝΠ
4η αγωνιστική Vs Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
5η αγωνιστική Vs Άρης Λεμεσού
6η αγωνιστική Vs Πάφος FC
7η αγωνιστική Vs Εθνικός Άσσιας
8η αγωνιστική Vs ΑΕΖ
9η αγωνιστική Vs Ακρίτας Χλώρακας
10η αγωνιστική Vs Απόλλωνας Λεμεσούυ
11η αγωνιστική Vs Αποέλ
12η αγωνιστική Vs ΑΕΛ
13η αγωνιστική Vs Ολυμπιακός Λευκωσίας
14η αγωνιστική Vs Ανόρθωση Αμμοχώστου
15η αγωνιστική Vs ΑΕΚ Λάρνακας
16η αγωνιστική Vs Αλκή Ορόκλινης
17η αγωνιστική Vs Εθνικός Άχνας
18η αγωνιστική Vs Διγενής Μόρφου
19η αγωνιστική Vs Δόξα Κατωκοπιάς

Δύο αγωνιστικές θα διεξαχθούν Τετάρτη. Πρόκειται για την 1η αγωνιστική στις 6 Σεπτεμβρίου καθώς και μια αγωνιστική στις 3 Ιανουαρίου 2018. Τα Πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν σε δύο γύρους των 19 αγωνιστικών (38 αγωνιστικές συνολικά), με τη λήξη των Πρωταθλημάτων να βρίσκει τις τελευταίες ομάδες στην κατάταξη χωρίς υποβιβασμό.

Στα Πρωταθλήματα θα συμμετάσχουν τα ακόλουθα είκοσι Σωματεία: ΑΕΖ Ζακακίου, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας, ΑΛΚΗ Ορόκλινης, ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου, Αποέλ Λευκωσίας, ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, ΑΡΗΣ Λεμεσού, ΔΙΓΕΝΗΣ Ακρίτας Μόρφου, ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας, Ε.Ν.Παραλιμνίου, ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας, ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας, ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και ΠΑΦΟΣ FC.

Αντικατάσταση ποδοσφαιριστών:  Οι ομάδες δικαιούνται 6 αλλαγές στο σύνολο κατά την διάρκεια του αγώνα η κάθε μια. Οι αντικαταστάσεις για το δεύτερο ημίχρονο για κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να διενεργούνται σε 1, 2 η 3 διακοπές. Σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή κατά το δεύτερο ημίχρονο η αντικατάσταση εμπίπτει στις 6 δικαιούμενες και ο αριθμός διακοπών μειώνεται αναλόγως.

Για για τα πιο πάνω Πρωταθλήματα Παίδων θα ισχύουν τα πιο κάτω:

  • Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για πρώτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €300.00.
  • Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για δεύτερη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €500.00.
  • Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για τρίτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €1000.00.
  • Οι ίδιες ποινές θα ισχύουν και σε περίπτωση καθόδου ομάδας με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές ή διακοπή του αγώνα λόγω του ότι η ομάδα κατέληξε με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.
  • Για όσες ομάδες η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση αποχώρησης θα ισχύουν οι διατάξεις και η Προκήρυξη Γ΄ Κατηγορίας περί αποχώρησης ομάδας από το Πρωτάθλημα.