Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Αυτοσκοπός δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών»

«Αυτοσκοπός δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών»

 


Μετά τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ο Γιώργος Ιωάννου μίλησε στην ιστοσελίδα μας και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όπως και για τον μακροχρόνιο στόχο που τέθηκε. Ο προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ξεκίνησε τις δηλώσεις ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά είπε: «Αρχίζοντας, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσήλωση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ, σε όλους τους συναδέλφους προπονητές, αλλά και τους ποδοσφαιριστές».

«Σίγουρα μπήκαμε κάπως αγχωμένοι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως η ομάδα όσο περνούσε η ώρα είχε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και τον τρόπο να αντιδράσει για να γυρίσει το παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του για την αναμέτρηση.

Ακολούθως μίλησε για το μακροχρόνιο στόχο που τέθηκε: «Φέτος στην ομάδα μας και γενικά στην ακαδημία μας βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής ο οποίος έχει καταρτισμένο ένα ενιαίο πρόγραμμα φιλοσοφίας για όλες τις αγωνιστικές ομάδες και σκοπός είναι όλες οι ομάδες να παίζουν το ίδιο, να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτοσκοπός δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας.

Θεωρώ ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, σίγουρα κάποια αποτελέσματα ίσως να είναι και άσχημα, διότι επαναλαμβάνω πως σκοπός είναι οι ποδοσφαιριστές να παίξουν ελεύθερα, να πάρουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να βελτιωθούν σε ατομικό επίπεδο και να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Τώρα, όσον αφορά το τι περιμένει ο ίδιος από την ομάδα του είπε: «Φέτος έχουν έρθει καινούργιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, οι οποίοι θέλουν χρόνο για να ενταχθούν, αλλά και ο νέος τρόπος παιχνιδιού στην ομάδα ίσως καθυστερήσει να φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε αλλά δουλεύουμε σε βάθος χρόνο έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι».