Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Έχω εντυπωσιαστεί από την οργάνωση, δουλεύουν όλοι συγχρονισμένα»

«Έχω εντυπωσιαστεί από την οργάνωση, δουλεύουν όλοι συγχρονισμένα»

 


Έκανε το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα Παίδων U16 η ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα μας. Ο Νίκος Νικολάου αναφέρθηκε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, στη δουλειά που γίνεται, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ακαδημία του “τριφυλλιού”.

Για το ματς και τους στόχους: «Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Είδαμε αρκετά καλά πράγματα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, είδαμε και κάποια που σηκώνουν βελτίωση. Για αυτό γίνονται τα παιχνίδια, για να βελτιωθούν οι παίκτες, να δούνε τα λάθη τους. Στόχος είναι να προχωρήσουν όσο πιο πολύ μπορούν για να βγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Για το χρονικό σημείο θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, γιατί έγινε μια πάρα πολύ καλή προετοιμασία, με εργομετρικά στο ξεκίνημα, με δυνατές προπονήσεις με αξιόλογους γυμναστές, ταξίδι σε τουρνουά στο εξωτερικό. Ήταν απίστευτες οι εμπειρίες που κέρδισαν τα παιδιά, αλλά ακόμη και εγώ, όπως και νέους τρόπους δουλειάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες πολύ δυνατές, που οι προϋπολογισμοί τους ούτε στα όνειρα τους οι Κυπριακές ομάδες μπορούν να έχουν. Πέντε εκατομμύρια ευρώ προϋπολογισμός στις ακαδημίες η Φίτεσε, άλλα τόσα η Μάλμο, Σπάρτα Πράγας και άλλες. Απίστευτα λεφτά που βάζουν για τις ακαδημίες».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις, αφού φέτος ανέλαβε δουλειά στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δεν γνωρίζω πως δούλευαν παλαιότερα οι ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απλά έχω εντυπωσιαστεί από την οργάνωση, δουλεύουν όλοι συγχρονισμένα με τις οδηγίες του κύριου Γέσπερ. Γίνεται πραγματικά μια εξαιρετική δουλειά, χαίρεσαι να δουλεύεις στις ακαδημίες αυτή τη στιγμή».