Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έμειναν αήττητοι

Έμειναν αήττητοι

 


Αήττητες έμειναν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων. Στη 2η αγωνιστική είχαν απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η ομάδα κάτω των 17 ετών βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ και ισάριθμες ισοφάρισε, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς. Αντίθετα, οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και σημείωσαν άνετη νίκη. “Διπλό” και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ πέτυχαν οι ομάδες κάτω των 14 και 15 ετών του “τριφυλλιού”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πήρε τη νίκη μέσα στη Λακατάμια σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε στο 23ο λεπτό ο Ιωάννης Τσουτσούκη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου στο 38′. Δύο στα δύο για τους “πράσινους”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 χωρίς να αποδώσει τα μέγιστα, κατάφερε να ρίξει εκτός έδρας “4άρα” και να κάνει το δύο στα δύο στη σεζόν. Ο Φοίβος Σάββα στο 13′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας και ο Κωνσταντίνος Χρίστου στο έβδομο λεπτό της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματα του “τριφυλλιού”. Με πέναλτι στο 50′ ο Λοΐζος Λοΐζου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Θεοφάνης Λουκά έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 συνδύασε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της με νίκη. Η ομάδα μας κυριάρχησαν έναντι του αντιπάλου και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς. Ο Αδάμος Νικολάου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73′, ενώ ενδιάμεσα (65ο λεπτό) σκόρερ χρίστηκε ο Ανδρέας Ζαχαρίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 εξήλθε ισόπαλη με το ΘΟΪ, σε ένα ματς με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό και στο 28′ ο Ιάσονας Ορφανίδης ισοφάρισε. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η ομάδα της Λακατάμιας πήρε εκ νέου το προβάδισμα, που κράτησε 15 λεπτά, αφού στο 58′ ο Γιώργος Ποντικός έκανε το 2-2, έπειτα από… ριμπάουντ σε χαμένο πέναλτι. Στο 63′ το ΘΟΪ έκανε το 2-3, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρόνικος Κακουλλής να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U15 ΘΟΪ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 3-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΟΪ 3-3

Φωτορεπορτάζ από τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις: