Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Μπορούμε να τα συνδυάζουμε όλα: προώθηση παικτών, καλό ποδόσφαιρο και νίκες»

«Μπορούμε να τα συνδυάζουμε όλα: προώθηση παικτών, καλό ποδόσφαιρο και νίκες»

 


Στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17, Χάρης Καλλικάς, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα στη 2η αγωνιστική. Μας είπε τι πήγε λάθος και δεν ήρθε η νίκη, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και πως μπορούν να επιτευχθούν.

Για το παιχνίδι και τα λάθη που έγιναν: «Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποιες λεπτομέρειες μας στοίχησαν και τα τρία τέρματα, που ήταν εύκολο να τα δεχτείς. Δυστυχώς όταν προσπαθείας να έχει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, πάντα υπάρχει το περιθώριο λάθους, πόσο μάλλον σε παιδιά 16 χρονών. Θεωρώ ότι είναι λάθη που διορθώνονται, αυτό είναι το θετικό. Παλέψαμε, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, όμως συνεχίζουμε».

Για τους στόχους της επίλεκτης ομάδας: «Στόχος από τη στιγμή που είμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πόσο μάλλον όταν βρισκόμαστε δύο σκαλοπάτια από την πρώτη ομάδα, είναι να κερδίζουμε, αλλά παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, που θεωρώ ότι τις πλείστες φορές αυτό θα γίνεται. Όταν το κάνεις αυτό θεωρώ λίγο αδύνατο τις περισσότερες φορές να μην είναι και θετικό το αποτέλεσμα. Πρώτα απ’ όλα να παίζουμε σωστά, αλλά είμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η νίκη είναι μέσα στη νοοτροπία και θέλουμε να συνδυάζουμε και τα δύο. Στόχος σίγουρα είναι να πάνε κάποιοι μικροί σε πρώτη φάση στη U19, όπως πήγε ο Μαρίνος Τζιωνής, και ήδη κάποιοι άλλοι πήγαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Θεωρούμε ότι μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα, και να πάνε παίκτες στην πρώτη ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε νικηφόρα αποτελέσματα».