Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σταμάτησαν στα 13 γκολ οι Παίδες

Σταμάτησαν στα 13 γκολ οι Παίδες


Με τα παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν τα Πρωταθλήματα Παίδων κάτω των 14, 15, 16 και 17 ετών. Απολογισμός για τις τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Ξεχώρισε το σκορ με το οποίο επικράτησε η ομάδα U15, σταματώντας στα 13 γκολ. “Διπλό” στο Παραλίμνι πέτυχαν οι “πράσινοι” κάτω των 17, σε αντίθεση με τους μικρότερους κατά ένα έτος που δέχθηκαν βαριά ήττα. Λευκή ισοπαλία για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 υποδέχτηκε την ΕΝΠ με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όμως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Ήταν οι πρώτες απώλειες βαθμών για τους μικρούς, που σκέφτονται ήδη το επόμενο τους ματς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 διέλυσε τον αντίπαλο της, σταματώντας στα 13 γκολ. Οι “πράσινοι” έκαναν το τρία στα τρία, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά από το εικοσάλεπτο το παιχνίδι τους. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Άγγελος Ζευκή, χατ-τρικ πέτυχε ο Γιώργος Ποντικού, δύο φορές δίχτυα βρήκε ο Άνθος Λοΐζίδης, από ένα τέρμα σημείωσαν οι Αντρέας Ιωάννου, Ivelin Ivaylov Violinov και Κωνσταντίνος Χρίστου, ενώ επιτεύχθηκε και ένα αυτογκόλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε βαριά ήττα στο Παραλίμνι και έτσι έμεινε στους έξι βαθμούς. Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και δέχθηκαν ακόμη δύο τέρματα στην επανάληψη σε διάστημα τριών λεπτών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σημείωσε “διπλό” και ανέβηκε στους εφτά βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους στο 52ο λεπτό του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 0-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΝΠ 13-0
U16 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
U17 ΕΝΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

Δείτε στιγμιότυπα από τη… “13άρα”:

Τα γκολ της ήττας στο Παραλίμνι: