Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά με το δικό μας τρόπο»

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά με το δικό μας τρόπο»

 


Η νίκη στην πρεμιέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ήρθε με σχετική ευκολία και ο προπονητής της ομάδας έμεινε ευχαριστημένος, όμως σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ο Ανδρέας Δαρείος τόνισε πως ακόμη η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, ενώ πρόσθεσε πως ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει θα κάνει καλό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους που τέθηκαν και μέσα συμπεριλαμβάνεται ο τίτλος, όμως με μια σημείωση. Ποια είναι αυτή; Διαβάστε όσα μας είπε πιο κάτω:

Το σχόλιο του για το ματς: «Ήταν σημαντικό στην πρεμιέρα πρώτα απ’ όλα να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε να βγάζουμε, δηλαδή να επιβληθούμε του αντιπάλου, να κρατούμε τη μπάλα αρκετή ώρα μέχρι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Καταφέραμε να προηγηθούμε αρκετά νωρίς και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δυστυχώς ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και χάσαμε μερικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ήταν γκολ, κάτι που θα μας βοηθούσε να ήμασταν πιο άνετοι μέσα στο παιχνίδι».

Για τις φετινές αλλαγές και την ετοιμότητα της ομάδας: «Έχουμε τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι, οι οποίοι σιγά σιγά μπαίνουν μέσα στην ομάδα, ακολουθώντας το ρυθμό. Η ομάδα θεωρώ ότι είναι κοντά στο 70% της ετοιμότητας της, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά τη διάρκεια του ρυθμού μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε μια γεμάτη ομάδα με 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο, με την ομάδα να παρουσιάζει καλύτερο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν οι νεοφερμένοι μπουν για τα καλά στο… πετσί της ομάδας».

Κάτι που τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό: «Η ομάδα κτίστηκε με 18 ποδοσφαιριστές, που όπως είπα και πριν ανά πάσα στιγμή μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα και αντιλαμβάνεστε όταν μιλάμε για μια ομάδα U15 πόσο ανταγωνιστικό γίνεται. Ο ανταγωνισμός προσφέρει αρκετά στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, όταν παλεύουν κάθε βδομάδα επί ίσοις όροις για τη θέση τους και δεν νιώθουν σιγουριά. Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να φτάσουν στο τελευταίο σκαλοπάτι και να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Τους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα: «Όσον αφορά το στόχο της ομάδας, δε κρυφτήκαμε ποτέ, θα κυνηγήσουμε το Πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να το πάρουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Δηλαδή να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, οι παίκτες μας να αντιλαμβάνονται και να προσπαθούν παίζουν με τον τρόπου που επιζητούμε και στο τέλος εάν καταφέρουμε να το πετύχουμε θα είναι ότι καλύτερο για αυτά τα παιδιά, που χρόνο με το χρόνο συνεχίζουν να διακρίνονται σαν μια από τις καλύτερες ομάδες της ακαδημίας».