Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τζιωνής, Κακουλλής και Ορφανίδης ταξιδεύουν στα Σκόπια

Τζιωνής, Κακουλλής και Ορφανίδης ταξιδεύουν στα Σκόπια

 


Με δύο νέα φιλικά παιχνίδια στα Σκόπια συνεχίζει τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Παίδων U17, ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για το ταξίδι και τους αγώνες κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Οκκά, συνολικά 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πρόκειται για τους Μαρίνο Τζιωνή, Ανδρόνικο Κακουλλή και Ιάσωνα Ορφανίδη.

Ο πρώτος είναι μέλος στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19, έχοντας συμμετέχει σε μέρος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας φέτος, ενώ οι άλλοι δύο αγωνίζονται στην ομάδα κάτω των 17 ετών της ακαδημίας. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Παίδων ήταν βασικοί και δεν έχασαν λεπτό, με τον Κακουλλή μάλιστα να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!

Η 20μελής αποστολή θα προπονηθεί το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στο κοινοτικό των Πυργών και την επόμενη μέρα θα αναχωρήσει για τα Σκόπια. Την Τρίτη 12 και την Πέμπτη 14 του μήνα θα διεξαχθούν τα φιλικά, ενώ ενδιάμεσα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση. Η επιστροφή στην Κύπρο θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα.