Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φιγουράρει στην κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Φιγουράρει στην κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ U15


Απολογισμός δύο νίκες και μια ήττα για τις ομάδες Παίδων του “τριφυλλιού” στην 8η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων. Η ομάδα κάτω των 14 ετών ηττήθηκε και βρίσκεται λίγο πάνω από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε το οκτώ στα οκτώ και φιγουράρει στην κορυφή, ενώ οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών με το “διπλό” που σημείωσαν παρέμειναν στα ψηλά στρώματα. Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την ομάδα κάτω των 17 ετών κόντρα στην ΑΕΖ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έμεινε “άσφαιρη” και γνώρισε την ενός έδρας ήττα, που την αφήνει στο -8 από την κορυφή. Ήταν η δεύτερη ήττα της ομάδας μας στη χρονιά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 δεν μπήκε όπως θα ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, που τελείωσε ισόπαλο, όμως στην επανάληψη έδειξε τις πραγματικές ικανότητες της και έφτασε στη νίκη. Ο Λοΐζος Λοΐζου άνοιξε το σκορ στο 15′, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εφτά λεπτά αργότερα. Ο ίδιος παίκτης στο 45′ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα μα, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 57′ ο Άγγελος Ζευκή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Φιγουράρει στην κορυφή η ομάδα μας, συγκατοικώντας με την ΑΕΛ, που επίσης συνεχίζει χωρίς απώλειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση, ο Ηλίας Σακκά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, που διπλασίασε τα τέρματα της στο 28΄με σκόρερ το Μιχάλη Χατζηγεωργίου. Ο Αδάμος Νικολάου ένα λεπτό πριν το τέλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 0-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 3-1
U16 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

Στιγμιότυπα από την όγδοη νίκη της ομάδας κάτω των 15 ετών: