Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκησαν και οι τέσσερις ομάδες Παίδων του “τριφυλλιού”

Νίκησαν και οι τέσσερις ομάδες Παίδων του “τριφυλλιού”

 


Με νίκη συνέχισαν οι τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων.

Οι “πράσινοι” κάτω των 15 και 17 ετών έριξαν “7άρα” και “5άρα” αντίστοιχα, με τους πρώτους να διατηρούν το απόλυτο των βαθμών, μετά από εφτά αγώνες. Επικράτησαν με στενό σκορ οι ομάδες κάτω των 14 και 16 ετών του “τριφυλλιού”, προσθέτοντας πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 πήρε ένα σημαντικό “διπλό”, που ήρθε μετά από ένα τρομερό ξεκίνημα κόντρα στον Εθνικό Ασσιας. Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 13′ με τον Κυριάκο Χρυσομήλη και ένα λεπτό αργότερα ο Αλέξης Πίσσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 23′ ο Αλέξανδρος Καϊάφας ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 3-1 με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο τελευταίο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 δεν δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει τη νίκη, ρίχνοντας “7άρα” μετά από αρκετά καλή εμφάνιση. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λοΐζος Λοΐζου άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 18′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Στο 28′ ο Σωκράτης Χατζηβασιλείου έκανε το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε, με τον Λοΐζο Λοΐζου να φτάνει στο χατ-τρικ. Ο ίδιος παίκτης στο 55′ βρήκε πάλι δίχτυα, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ στη συνέχεια, με τον Γιώργο Ποντικό στο 67′ και τον Αντώνη Φώτη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 πήρε “τρίποντο” με στενή νίκη στην έδρα της επί του Εθνικού Άσσιας. Ο Τάσος Γεωργίου στο 13′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, που ισοφαρίστηκε στο 35′ όμως ένα λεπτό αργότερα με αυτογκόλ έγινε το 2-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πήρε πολύτιμο “τρίποντο”, επικρατώντας με 5-0 στην έδρα της. Ο Άγγελος Ζευκή σημείωσε τέσσερα γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 28′ και βρίσκοντας ακόμη τρεις φορές δίχτυα στην επανάληψη. Γκολ σημείωσε και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, στο 55′ για το 2-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Εθνικός Άσσιας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U15 Εθνικός Άσσιας-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-7
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άσσιας 2-1
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άσσιας 5-0