Home TOP NEWS Στην αποστολή για την προκριματική φάση του EURO U17

Στην αποστολή για την προκριματική φάση του EURO U17

 


Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής, Ιάσωνας Ορφανίδης και Παναγιώτης Γεωργίου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Η ενημέρωση από τη σελίδα της ομοσπονδίας:

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική Παίδων ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Όπως ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες του ομίλου μας θα διεξαχθούν στην Πάφο και οι νεαροί διεθνείς μας θα κυνηγήσουν για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Elite round.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές και σήμερα ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα δηλωθούν στην UEFA για τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης.

Η αποστολή θα εγκατασταθεί στην Πάφο από το απόγευμα της Κυριακής και την ερχόμενη Τρίτη 17 Οκτωβρίου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τη Σουηδία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.