Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρεις “πράσινοι” αγωνίστηκαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 17 ετών

Τρεις “πράσινοι” αγωνίστηκαν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω των 17 ετών

 


Μετά την ισοπαλία με τη Σουηδία στην πρεμιέρα, με γκολ στις καθυστερήσεις, η Εθνική Παίδων ηττήθηκε στη 2η αγωνιστική από την Πολωνία, πάλι με τέρμα λίγο πριν το φινάλε. Από τους τέσσερις “πράσινους” που ήταν στην αποστολή, οι δύο ήταν στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κάτω των 17 ετών της Κύπρου, ένας πέρασε ως αλλαγή στην επανάληψη και ο άλλος έμεινε στον πάγκο. Η ενημέρωση από τη σελίδα της ΚΟΠ:

Με αντίπαλο την Πολωνία συνέχισε σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Ο αγώνας έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και η Πολωνία νίκησε με 1-0 από γκολ που σημείωσε στο 78ο λεπτό ο Nawrocki και εξασφάλισε την πρόκριση της για τον elite round.

Στη δεύτερη θέση του 12ου ομίλου βρίσκεται η Σουηδία και ο απολογισμός της δεύτερης αγωνιστικής δυστυχώς δεν ευνόησε την ομάδα μας. Ο αγώνας της Εθνικής μας μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τη Σουηδία και τη σημερινή ήττα η Κύπρος δυστυχώς έμεινε στον ένα βαθμό.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Σ. Νικολάου,Τρύφωνος, Θ. Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Μάμα, Καψό (69′ Ορφανίδης), Ναούμ, Τζιωνή (55′ Ανδρονίκου), Κακουλλή, Αβραάμ (47′ Βρίκκης), Παρούτης.

Η σημερινή μας αντίπαλος στην πρεμιέρα της περασμένης Τρίτης νίκησε εύκολα το Σαν Μαρίνο με 8-0 και με τη νίκη της σήμερα έφτασε στους έξι βαθμούς και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σέρβος Bojan Nikolić με βοηθούς τον συμπατριώτη του Aleksandar Stanojković και τον Pedro Carvalho (Ανδόρρα).

Στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» η Σουηδία νίκησε με 9-0 το Σαν Μαρίνο και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Το φινάλε στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου με τους αγώνες Κύπρος – Σαν Μαρίνο και Πολωνία – Σουηδία.

Οι δύο πρώτες του ομίλου προκρίνονται στον elite round. Θα προκριθούν επίσης οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τους δεκατρείς ομίλους της προκριματικής φάσης.