Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πως τα πήγαν οι Παίδες κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο

Πως τα πήγαν οι Παίδες κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο


Απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα για τις ομάδες της ακαδημίας κόντρα τον αιώνιο αντίπαλο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των Πρωταθλημάτων Παίδων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 συνεχίζει με το απόλυτο των βαθμών, ρίχνοντας “4άρα” στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αποέλ. Δεν είχαν βαθμολογικό κέρδος οι μικροί κάτω των 14 ετών, ενώ οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών σε ένα ντέρμπι με οκτώ γκολ κατάφεραν να επικρατήσουν. Λευκή ισοπαλία στο ματς κάτω των 17 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 το πάλεψε, είχε καλές ευκαιρείς, σε κάποιες από τις οποίες τα δοκάρια σταμάτησαν τη μπάλα, δεν κατάφερε όμως να αποτρέψει την ήττα από τον αιώνιο. Οι “πράσινοι” έχασαν για τρίτη φορά φέτος, όμως δεν το βάζουν κάτω, έδειξαν πως είναι ένα υπολογίσιμο σύνολο και πλέον βλέπουν τη συνέχεια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του αιώνιου αντιπάλου, ρίχνοντας “4άρα”. Με ανατροπή στο σκορ επικράτησε η ομάδα μας, που έκανε το 11 στα 11 και οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος, με το ντέρμπι κορυφής απέναντι στην ΑΕΛ να ακολουθεί. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό και η απάντηση ήρθε άμεσα από το “τριφύλλι”, που ισοφάρισε στην επόμενη φάση με τον Γιώργο Ποντικού. Στο 26′ ο Λοίζος Λοίζου έβαλε μπροστά στο σκορ την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Άγγελος Ζευκή χρίστηκε σκόρερ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ανέβασε το δείκτη του σκορ στις 4-1, με τους αντιπάλους να μειώνουν απλώς ένα λεπτό πριν το φινάλε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 υποδέχθηκε το Αποέλ και διεξήχθη ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με οκτώ τέρματα. Στο 18′ ο Χαραλάμπος Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ και εφτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους οι “πράσινοι” ανέβασαν τη διαφορά στα τρία γκολ, με τον Μαυρουδή Κατσαντώνη να χρίζεται σκόρερ. Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να μειώσαν σε 3-2, όμως ο Μάριος Αντωνίου στο 61′ έδωσε και πάλι “αέρα” δύο τερμάτων στο “τριφύλλι”. Στο επόμενο λεπτό ήρθε και πάλι μείωση στο σκορ, για να έρθει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους στο 75′ και διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας χατ-τρικ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι “πράσινοι” βρίσκονται στο -7 από την κορυφή και εάν θέλουν να παλέψουν για τον τίτλο θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και να κτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Η ομάδα μας είναι από τις καλύτερες του “μαραθωνίου” και σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά, αρκεί να δίνουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0
U15 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 5-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 0-0

Τα γκολ από τη νίκη της ομάδας κάτω των 16 ετών: