Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνεχίζει χωρίς απώλειες η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

Συνεχίζει χωρίς απώλειες η ΟΜΟΝΟΙΑ U15

 


Απολογισμός τρεις νίκες και μια ήττα για τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 13η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Οι “πράσινοι” κάτω των 15 ετών πήραν ακόμη ένα “τρίποντο” και οδηγούν την κούρσα χωρίς απώλειες, έχοντας απόσταση +5 και +10 από τη 2η και την 3η θέση. Ανοδική πορεία για τους μικρούς κάτω των 14 ετών, αφού με τη νίκη επί του Ολυμπιακού τον ξεπέρασαν στη βαθμολογία. Ήττα που κάνει διψήφια τη διαφορά από την κορυφή δέχθηκε η ομάδα κάτω των 16 ετών, ενώ η ομάδα U17 κέρδισε μα παρέμεινε στο -10.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έφυγε με το “διπλό” από την έδρα του Ολυμπιακού, με σκόρερ τους Ιωάννη Τσουτσουκη και Αλέξανδρο Καϊάφα. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 55′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 “καθάρισε” από νωρίς τον αντίπαλο της, αφού πέτυχε όλα τα τέρματα της στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Άγγελος Ζευκή, στο 4ο λεπτό, ενώ εννεά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών στο παιχνίδι ο Γιώργος Ποντικού χρίστηκε επίσης σκόρερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, που πέτυχε τρία τέρματα έναντι κανενός της ομάδας μας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το 6ο λεπτό, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους πριν την ανάπαυλα και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην επανάληψη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έριξε “4άρα” στο συμπολίτη Ολυμπιακό, με τον Ανδρόνικο Κακουλλή, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας αλλά και τους Πρωταθλήματος να βρίσκει δύο φορές δίχτυα. Ο νεαρός άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και πέτυχε το 2-0 στο 49′ του ματς. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γιώργος Ποντικός ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 66′ με σκόρερ το Χαράλαμπο Χαραλάμπους διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U15 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 0-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός 4-0