Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έπαιξε λίγα λεπτά ως αλλαγή στο δεύτερο φιλικό

Έπαιξε λίγα λεπτά ως αλλαγή στο δεύτερο φιλικό

 


Αλλαγμένη η Εθνικής Παίδων σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στο Σκόπια, όπου ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση και σκόραρε. Στο σημερινό ματς ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό δεύτερο φιλικό της Εθνικής Παίδων U15 με αντίπαλο τα Σκόπια στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Με αλλαγές η Εθνική μας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της Τρίτης, προσπάθησε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι διεθνείς μας επιδίωξαν από την αρχή το γρήγορο τέρμα και απείλησαν την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με γκολ του Kosteski και η Κύπρος ισοφάρισε στο 40+1 με τον Ηρόδοτο Χριστοδούλου. Πριν από την ισοφάριση και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Κωνσταντίνο Γεωργαλλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της Εθνικής μας έδωσε χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Μ. Κυριάκου, Μ. Γεωργίου, Βρόντης (77’ Κόκκινος), Καλογήρου, Στ. Ανδρέου, Ε. Ανδρέου, Βενιζέλος (52’ Νεοκλέους), Ορφανίδης (52’ Ν. Δημητρίου), Σατσιάς (64’ Μελαναρκίτης), Γεωργαλλίδης (64’ Χαραλάμπους), Η. Χριστοδούλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χαράλαμπος Εφραίμ με βοηθούς διαιτητές τους Ηρακλή Κωμοδρόμο και Μιχάλη Ανδρέου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ορφέας Φελλάς.