Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Με νίκη βγαίνει διπλά ή και τριπλά κερδισμένη

Με νίκη βγαίνει διπλά ή και τριπλά κερδισμένη

 


Την Ομόνοια Αραδίππου αντιμετωπίζουν οι “πράσινοι”, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U19, το προσεχές Σάββατο. Η ομάδα μας κοντράρεται εκτός έδρας με την ουραγό της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, έτσι ώστε να ανέβει θέση/θέσεις στη βαθμολογία ή να πλησιάσει την κορυφή. Είναι δεδομένο πως ένα από τα δύο θα συμβεί σίγουρα, αφού η πρωτοπόρος ΑΕΛ έχει ντέρμπι με τον Απόλλωνα που είναι ένα βαθμό πιο πάνω από το “τριφύλλι”.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Με ενδεχόμενο “τρίποντο” η ομάδα μας θα βγει διπλά κερδισμένη ή και τριπλά, εάν τελειώσει ισόπαλο το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ούτε στα μισά της χρονιάς δεν βρισκόμαστε και τίποτα δεν τελείωσε στην υπόθεση τίτλος, παρά το -6 από την κορυφή, απόσταση που μπορεί να καλυφθεί. Προς το παρόν στο “πράσινο στρατόπεδο” βλέπουν το δικό τους αγώνα και όταν πάρουν το ζητούμενο τότε θα δουν τι έκαναν οι αντίπαλοι στην “κούρσα” του Πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Αραδίππου και θα ξεκινήσει στις 11:00, με τον Ανδρέα Σολωμού να έχει οριστεί διαιτητής, έχοντας βοηθούς τους Ανδρέα Κόκκαλη και Ανδρέα Χαραλάμπους, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Γρηγοριάδης.