Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη με χατ-τρικ του Ζευκή πέτυχε η Εθνική U14

Νίκη με χατ-τρικ του Ζευκή πέτυχε η Εθνική U14


Βασικοί στη νίκη της Εθνικής παίδων U14 ήταν και οι τέσσερις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν στην αποστολή για το φιλικό με τα Σκόπια. Όλα τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα πέτυχε ο Άγγελος Ζευκή, με τα δύο πρώτα να έρχονται από ασίστ του Λοΐζου Λοΐζου και το τρίτο με πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Ποντικού, που είχε δοκάρι στο ματς. Ανέπαφη την εστία του κράτησε ο Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Χρόνος σε πέντε “πράσινους” στη φιλική νίκη της Εθνικής U14

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ΚΟΠ για τον αγώνα:
Θετικές εντυπώσεις και από το σημερινό δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων U14 με αντίπαλο τα Σκόπια. Στον αγώνα που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών νίκησε στα Σκόπα με 3-1. Οι νεαροί διεθνείς μας με αρκετές αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης, πραγματοποίησαν και σήμερα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει.

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από σέντρα του Λοϊζού ο Άγγελος Ζευκή με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Συνέχισε τον επιθετικό της ρυθμό η ομάδα μας και στο 10ο λεπτό απευθείας κτύπημα φάουλ του Γώργου Ποντικού σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 12ο λεπτό μετά από μακρινή μπαλιά του Λοϊζου ο Ζευκής βρέθηκε πίσω από την άμυνα της αντίπαλης ομάδας και πέτυχε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στ 53’ η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Ποντικού και ο Ζευκής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65ο λεπτό σε 3-1 με κεφαλιά του Stojcevski.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Κ. Χρυσοστόμου (54’ Πάζαρος), Φιλίππου, Λαό (63’ Κατσιάμη), Κοκκινόφτα (54’ Αχ. Γεωργίου), Π. Αντωνίου (54’ Μαρνέρος), Κοτσώνη (68’ Φασουλιώτη), Ποντικό (54’ Α. Χρυσοστόμου), Κωστή, Νικολεττίδη (41’ Α. Μιχαήλ), Ζευκή, Λοϊζου (63’ Οικονομίδης).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ορφέας Φελλάς με βοηθούς διαιτητές τους Ηρακλή Κωμοδρόμο και Μιχάλη Ανδρέου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Εφραίμ.