Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σταμάτησε στα… έντεκα γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, σούπερ ανατροπή για την ομάδα...

Σταμάτησε στα… έντεκα γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, σούπερ ανατροπή για την ομάδα U17!

 


Απολογισμό δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα είχαν οι ομάδες της ακαδημίας στην 14η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων Παίδων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σταμάτησε στα… έντεκα γκολ απέναντι στην Ανόρθωση, συνεχίζοντας έτσι με το απόλυτο των βαθμών και κρατώντας τις αποστάσεις από τους διώκτες της. Απομακρύνθηκαν περισσότερο από τις πρώτες θέσεις οι ομάδες κάτω των 14 και 16 ετών, ενώ με ανατροπή οι “πράσινοι” κάτω των 17 ετών πήραν το “τρίποντο” και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 41′ ο Μάριος Τζιωρτζής ισοφάρισε για την ομάδα μας, όμως έξι λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” έμειναν πάλι πίσω στο σκορ και δεν κατάφεραν στη συνέχεια για κάτι καλύτερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 σταμάτησε στα… έντεκα γκολ, διασύρωντας έτσι τον αντίπαλο της. Άργησαν να βρουν δίχτυα οι “πράσινοι”, αλλά όταν πήραν μπρος δεν σταμάτησαν πουθενά. Στο 23′ ο Αντρέας Ιωάννου άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Με την έναρξη της επανάληψης και σε διάστημα οκτώ λεπτών (37′ μέχρι 44′) ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0. Επόμενο γκολ στο 50′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 66ο λεπτό με το Λοΐζο Λοΐζου, κάνοντας χατ-τρικ. Στο δεύτερο μέρος ο Αντρέας Ιωάννου βγήκε τρεις φορές δίχτυα, φτάνοντας τα πέντε συνολικά στην αναμέτρηση, ενώ σκόρερ χρίστηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Χρίστου μια φορά και ο Αντώνης Φώτη εις διπλούν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Ανόρθωση, που ισοφάρισε στο φινάλε της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Άγγελος Ζευκή ισοφάρισε. Στο 31′ ο Γιώργος Ποντικού έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα μας, που ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 κέρδισε με σούπερ ανατροπή στο σκορ την Ανόρθωση εκτός έδρας. Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 2-0 με γκολ σε 15ο και 18ο λεπτό, με τους “πράσινους” να φτάνουν στο 3-2 μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής μείωσε σε 2-1 ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο 51′ πέτυχε την ισοφάριση. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με αυτογκόλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 1-2
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 11-0
U16 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U17 Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3