Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερα στα τέσσερα οι Παίδες

Τέσσερα στα τέσσερα οι Παίδες

 


Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν οι ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 16η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους. Στην 7η θέση με 29 βαθμούς και στο -13 από την κορυφή η ομάδα κάτω των 14 ετών, ενώ μόνη πρώτη και με το απόλυτο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15! Στην 8η θέση, 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή, είναι οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών, ενώ στο -8 από την 1η θέση της βαθμολογίας είναι η ομάδα κάτω των 17 ετών του “τριφυλλιού”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε τη νίκη απέναντι στην Αλκή, με το στενό 2-1. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας ο Χρήστος Μακρυγιώργης στο 10ο λεπτό και το 2-0 σημείωσε ο Ιωάννης Τσουτσούκη στο 39′, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο φινάλε του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έκανε το 16 στα 16 κερδίζοντας με 3-0 την Αλκή και άνοιξε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους εφτά βαθμούς. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ στο 10′ και τρία λετπά αργότερα ο Θεοφάνης Λουκά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69′ ο Ivelin Ivaylo Violinov.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 είχε άνετο πέρασμα από την έδρα της Αλκής, ρίχνοντας “6άρα”. Σε διάστημα πέντε λεπτών ο Ανδρέας Ζαχαρίου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας, ανοίγοντας το σκορ στο 14′ και κάνοντας το 2-0 στο 18′. Ο Τάσος Γεωργίου στο 33′ ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56′ ο Μαυρουδής Κατσαντώνης πέτυχε το 4-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σκόρερ χρίστηκε και ο Αδάμος Νικολάου. Ο ίδιος παίκτης στο 78′ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σταμάτησε στα έντεκα γκολ απέναντι στην Αλκή. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε πέντε γκολ και έφτασε τα 26 στον πίνακα των σκόρερ, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση. Χατ-τρικ σημείωσε ο Γιώργος Ποντικός, ενώ από μια φορά δίχτυα βρήκαν οι Αντώνιο Φώτη, Νεόφυτος Βαρνάβα και Αλέναδρος Αυλωνίτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή 2-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή 3-0
U16 Αλκή-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6
U17 Αλκή-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-11